sigurno ga imate u ormaru

Ako želite da izgledate mršavije obucite OVO: Poznati modni dizajner otkrio šta će biti NAJVEĆI MODNI HIT ove sezone

0

Ako volite da budete u trendu ovo će vas sigurno oduševiti 

foto: Look Studio/Shutterstock
foto: Look Studio/Shutterstock

Poznati modni dizajner Bata Spasojević jedan je od onih čije savete žene često osluškuju. Gostujući u jednoj emisiji Bata je otkrio šta je to što će ovog proleća biti apsolutni modni trend, ali je sa damam podeli i jedan trik.

 

Naime, u pitanju je garderoba koju treba da nosimo kada želimo da izgledamo mršavije. I sada pada u vodu sve ono o čemu smo dugo slušale... 

 

Žene često izbegavaju široku i šljampavu odeću, jer smatraju da ih ona dodatno širi i čini da u njoj izgledamo još krupnije. Bata sada otkriva da to nije istina i savetuje devojke i žene šta treba da nose da bi izgledale ženstveno i vitko. 

 

 

Kako je Bata objasnio svetski modni dizajneri su označili džins kao prioritet za novu sezonu proleće/leto 2023.

 

Ako je suditi prema statistikama koje se mogu pronaći na internetu ove sezone džins je za 64 odsto više zastupljen nego svih prethodnih godina. Ipak, iako će džins biti neizbežan u narednim danima, Bata ne savetuje se on nosi od glave do pete.

 

- Pantalone sa džepovima i puno detalja, zatim dugačke (maksi) suknje sa belim majicama. Pojavilo se dosta i cvetnih motiva, ali kada je džins u pitanju ja ne bih posavetovao da bude od glave do pete - objasnio je dizajner.

 

Džins je apsolutni modni hit ove sezone
Džins je apsolutni modni hit ove sezonefoto: Vadym Pastukh/Shutterstock

Bata je takođe istakao je važno kako se neko oseća u odeći koju nosi. Da bi mogao da iznese neki odevni komad osoba mora da u njemu bude srećna i zadovoljna.

 

 

Široke pantalone koje se šire od bokova su apsolutni trend, takođe zadržao se i duboki struk.

 

- Žene u širokim pantalonama izgledaju mršavije, takođe su u njima i ženstvene - otkrio je Bata i dodao da se na velika vrata vraća retro trend iz 2000-ih godina.

 

 

makonda-tracker