šok!

„NJENO LICE ČINI 99% FILERA I 1% KOŽE“: Ni najvatreniji fanovi nisu prepoznali Gven Stefani! (FOTO)

3

Nedugo nakon što su svi veći mediji pisali o tome kako čuvena pevačica i dizajnerka izgleda prelepo i u 50. godini, pojavili su se veoma neprijatni komentari na račun njenog izgleda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Među zvanicama 62. ceremonije dodele muzičkih nagrada Gremi, koja se u nedelju održala u Los Anđelesu, našla se i Gven Stefani, jedna od najvećih pop zvezda današnjice i modna kreatorka.

 

Pevačica je crvenim tepihom prošetala s dečkom Blejkom Šeltonom, a izgledala je prelepo u zanimljivoj mini-haljini modne kuće Dolče i Gabana i seksepilnim čizmama koje dosežu do sredine butine.

 

 

Ipak, nakon što su njene fotografije obišle svet i nakon što su stigli komplimenti na račun Gvenine toalete, stigle su i prve kritike, koje su vrlo brzo uzele maha. Naime, obožavaoci čuvene pevačice tvrde da je ona preterala sa estetskom hirurgijom i drugim intervencijama za ulepšavanje i održavanje mladolikog izgleda.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

„O, moj bože, šta je to Gven Stefani uradila svom licu?“, „Gven Stefani, prestani da koristiš estetsku hirurgiju i botoks na svom lepom licu! Počinješ da izgledaš veštački kao Madona!“, „Lice Gven Stefani je 99% filera i 1% kože“ samo su neki od komentara o izgledu muzičke zvezde.

 

Šta vi mislite — da li je vreme da se Gven opusti ili vam se dopada kako ona izgleda danas?

 

 

makonda-tracker