moćan kontrast

Nema boljeg načina da nosite PINK! Ultraženstveno izdanje princeze Sofije savršeno za prolećne dane i večeri

0

Umesto već viđene crno-bele kombinacije, ponesite ovaj spoj boja i postići ćete neverovatan efekat. Pogledajte samo Sofiju od Švedske!

foto: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: TT News Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Švedski princ Karl Filip i princeza Sofija, vojvoda i vojvotkinja od Vermlanda, neumorno rade u ime Krune, a posebno su posvećeni pitanjima koja se tiču mladih i obrazovanja.


Juče su stoga prisustvovali seminaru o disleksiji koji organizuje Fondacija Krunskog prinčevskog para, odnosno princeze Viktorije i princa Danijela, starije sestre i zeta princa Karla Filipa.


Svi smo mi različiti. Naše razlike su naša snaga, mislim da svi ovde možeo da se složimo s tim. Znamo da postoji veliki potencijal u tome da naše razlike budu naša snaga i da bi to trebalo da bude očigledno pravilo. Svako se oseća dobro kad mu se daju uslovi da bude ono što jeste – poručio je za govornicom princ.

 

On je sve vreme imao podršku supruge princeze Sofije, koja je bila besprekorno doterana za ovu priliku, a njen izbor bila je šik poslovna odevna kombinacija.

Ona se pojavila u vrlo interesantnom kontrastu boja – umesto već viđđene crno-bele varijante, ona je postigla sjajan efekat kombinacijom svetloroze i teget!

 


Princeza je ponela jednostavnu puder-roze bluzicu okruglog izreza, preko koje je obukla strukirani blejzer iste nijanse. U pitanju je komad klasičnog dizajna koji je blago predimenzioniran i naglašava ramena, odiše nežnošću i ženstvenošću, a odlično se uklopio uz svetliju nijansu kose koju princeza Sofija ima odnedavno.

 


Kombinovala je to sa dubokim teget Tapiana pantalonama širih nogavica koje potpiisuje brend Hugo Boss, a sve je zaokružila pink ručnom tašnicom modne kuće Dolce & Gabbana koja nosi naziv Sicily.

 

 

 

makonda-tracker