devojka koja ne greši

Romantična, ljupka, a ZAVODLJIVA! Ivana Dudić ima najslađu mini-haljinu koju ste videli ove godine

1

Da haljina ne mora da bude roze da bi bila tipičan Barbi stil, najbolje pokazuje ovo trendi izdanje Ivane Dudić

foto:  dudicivana, Instagram
foto: dudicivana, Instagram

Srpska glumica Ivana Dudić (31) skreće pažnju na sebe kako svojim ulogama i lepotom, tako i stilom, a u svakoj prilici izgleda besprekorno

.
Ona neguje mladalački stil i savršeno balansira eleganciju i urbane komade, u zavisnosti od prilike, a sada je pokazala neodoljiv autfit koji definitivno vredi kopirati tokom prolećne i letnje sezone.


Glumica koju publika u poslednje vreme gleda u serijama "Ubice mog oca" i "Od jutra do sutra" objavila je, naime, na Instagramu fotografije za koje je pozirala u vrlo trendi izdanju.

 

1 / 5 Foto: dudicivana, Instagram


Ivana se opredelila za kariranu zeleno-belu haljinu mini dužine, model koji prati liniju tela, ali nije previše pripijen i odličan je izbor za tople dane. U pitanju je vrlo romantična kreacija sa okruglim izrezom i upečatljivim kratkim puf-rukavima, sečena tako da ističe struk.


Glumica ju je kombinovala sa jednostavnim sandalama sa svetloplavim kaišićima, a iste nijanse je i njena senka za oči.

 

Glumica Ivana Dudić uvek ostavlja utisak stilom
Glumica Ivana Dudić uvek ostavlja utisak stilomfoto: dudicivana, Instagram

Uz ovako simpatično izdanje koje dezenom podseća na retro stil šezdesetih glumica je posebno naglasila oči, te je visoko izvukla liniju ajlajnera i dodala malo volumena kosi, a sve je još interesantnije zahvaljujući tankim lančićima sa privescima.


Barbi devojka u Barbi svetu – napisala je Ivana u opisu ovih fotografija.

 

makonda-tracker