tako se to radi!

3 CRVENA AUTFITA kojima je Ivana Dudić hipnotisala u 2022! Zbog mantil-haljine smo uzdahnuli, zbog minića aplaudirali

0

Glumica Ivana Dudić devojka je koja ume da nosi sve, ali kada obuče crveni boju teško da bilo kome u njenoj blizini miruje puls

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Ivana Dudić od početka karijere u svakoj prilici odevena je bez greške, bilo da ona zahteva eleganciju ili dopušta nonšalantniji izgled. Međutim, čini se da je 2022. bila njena modna godina – svaki put kad bismo je videli, ona bi bila najzapaženija osoba u prostoriji!


Oduševljavala nas je Ivana Dudić interesantnim kombinacijama, urbanim izdanjima, damskim, neočekivanim, vatrenim, ali ako nas pitate, u crvenoj boji je izgledala jednostavno spektakularno!

 

  • Crvena mantil-haljina

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Na rođendanskoj žurki jednog magazina zvezda serija "Jugoslovenka" i "Istine i laži" pojavila se u dugačkom crvenom mantilu s dvostrukim kopčanjem koji naglašava ramena, a ponela ga je ovlaš zakopčan i na gotovo golo telo, čime je istakla svoju savršenu figuru.


Ivana je uz šik komad, koji je ovog puta bio u ulozi mantil-haljine, kombinovala vrlo elegantne crne čizme preko kolena i s visokim štiklama, i to model koji je pripijen uz nogu i odiše seksepilom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Dudic (@dudicivana)

 

Uz ovaj atraktivan stajling ponela je i crnu torbicu, dok je kosu pustila da pada u talasima, a crveni autfit pratio je i raskošni ruž iste nijanse.


Vamp!

 

  • Plišana mini-haljina

 

1 / 6 Foto: G.G./ATAImages

 

Iako najčešće nosi crnu boju, lepa glumica je očito svesna koliko očaravajuće izgleda u crvenom, pa je na promociji zimske turističke sezone u Crnoj Gori u jednom beogradskom hotelu ponovo nosila ovu boju.


Ipak, sada se opredelila za praznični look – zimsku mini-haljinu!


Plišane haljine su vrlo popularne proteklih godina jer su prefinjene, svedene, ističu siluetu tela na nenapadan način, a sve što je potrebno da ostavite poseban utisak jeste pažljivo birana boja. Izbor Ivane Dudić: nežna varijanta burgundi nijanse, a preko nje kratka kožna jakna za edgy izgled.
 

  • Novogodišnje izdanje

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Na otvaranju jedne vinarije krajem godine glumica se pojavila u seksepilnom novogodišnjem izdanju. U pitanju je svetlucava mini-haljina crvene boje, model s tankim bretelama, V-izrezom i decentnim dekolteom, koji ima atraktivan šlic na preklop.


Ivana je kombinovala ovaj komad s visokim crnim čizmama, a sve izgleda još atraktivnije zahvaljujući crvenkastoj ogrlici u nekoliko nizova lančića.

 

 

makonda-tracker