remek-delo

Aplaudiraju joj i oni koji je ne vole! Zavodljiva MANTIL-HALJINA kojom je slavna lepotica ućutkala i najveće protivnike

0

Istovremeno i otmena i provokativna, ova haljina stvorena je za uživanje u ulicama Pariza

Kendal Džener na jednom snimanju
Kendal Džener na jednom snimanjufoto: LAGOSSIPTV/BUZZIPPER / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenki Kendal Džener (27) mnogi zameraju ogroman uspeh u svetu modelinga jer smatraju da nema iks-faktor kojim mogu da se pohvale devojke koje su do piste stigle bez veza i uticajnih roditelja.


O njenim šetnjama na revijama i modnim kampanjama mišljenja su podeljena, ali niko ne može da joj ospori da zaista izgleda sjajno.


U svakoj prilici, ćerka Kris Džener i Kejtlin Džener izgleda božanstveno i oduzima dah, a njena najnovija odevna kombinacija privukla je mnogo pažnje na društvenim mrežama proteklih dana. Istovremeno je otmena, provokativna, zabavna, svedena i vrlo, vrlo šik!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kenny (@kennys.tequila)


Nakon što je ispratila stariju polusestru Kim Kardašijan iz Pariza, Kendal je ostala u Francuskoj, gde uživa nakon što je okončana Nedelja mode. Ona se provodi u jednom od najlepših gradova planete, druži se sa svojim prijateljima i obilazi luksuzne restorane, a za jedan izlazak pripremila je zaista poseban autfit.

 


Naime, Kendal je viđena u sivoj haljini koju potpisuje belgijska modna dizajnerka En Demelmester, a u pitanju je vrlo neobičan dizajn inspirisan mantilima.

 

Radi se o asimetričnom komadu koji je sasvim pripijen uz telo, ima dubok šlic koji otkriva noge spreda, lepršav je, drapiran i ima duge i zvonaste rukave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kendall.uppdates


Manekenka je kombinovala svoj atraktivni look sa visokim čizmama brenda The Row, iza kog stoje glumice Meri-Kejt i Ešli Olsen, a njen izbor je model nazvan Lady koji ima špicast vrh i visoke štikle i izgleda savršeno u spoju sa odećom koja otkriva noge.


Kendal je sve zaokružila velikom crnom tašnom za zauzet dan u gradu i retro naočarima za sunce, a opredelila se i za kosu podignutu u visok rep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONBON CHIC (@bonbon_chic)


Praktično, a zavodljivo i tako, tako pariski!

 

Ovo izdanje prikupilo je, inače, mnogo pohvala na društvenim mrežama. "Kad je na snimanjima, Kendal nema pojma šta radi, ali na paparaco fotografijama uvek izgleda spektakularno", "Ne podnosim Kendal Džener, ali ovde je savršena", "Kakva haljina, kako je samo nosi, bravo, Kendal"... neki su od komentara.

 

 

makonda-tracker