nema zamerke

Naizgled jednostavna, a toliko efektna da ćete jedva skinuti pogled s nje: Severina ima haljinu koje Srpkinje obožavaju

0

Prošle godine su haljine sa prorezima na stomaku obožavale žene širom sveta, a ni Srpkinje im nisu odolele

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Hrvatska pevačica Severina provodi prelepe dane na odmoru na dalekim Maldivima. Ona je tamo proslavila rođendan svom sinu Aleksandru, a nakon toga u društvu najbližih saradnika uživali su u svemu što ovo magično ostrvo nudi.

 

Ona se nije libila da na društvenim mrežama podeli prelepe fotografije u raznim izdanjima, a jedno u "goloj" haljni je posebno privuklo pažnju njenih pratilaca

 

Ta njena fotografija izazvala je lavinu komentara, a Severina je nastavila da izaziva pometnju novim stajlinzima, a neki od njih su učinili da gori internet. 

 

 

Na jednoj od njih Severina je samo u minijaturnom kupaćem kostimu i ta fotografija govori sama za sebe. Uprko činjenici da gazi petu deceniju Severina i dalje ima telo boginje.

 

Osim nje nije neopaženo prošla ni ona na kojoj Seve nosi haljinu koja je protekle sezone bila apsolutni hit među damama ne samo u Srbiji, već i širom sveta. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Ona je ponela dugačku, veoma jednostavnu haljinu pripijenu uz telo, koja je zbog jednog detalja učinila da lepa Splićanka izgleda fantastično. U pitanju je haljina sa izrezima u predelu stomaka, koji ističu liniju i koji pristaju samo onim ženama koje imaju veoma, veoma vitak struk.

 

Čini se da Severini veoma prija boravak na Maldivima, pa je orna da svakoga dana sa svojim pratiocima deli nove, sve lepše i izazovnije stajlinge o kojima bruje ne samo domaći, već i svi mediji u regionu. 

 

 

makonda-tracker