neobično

Nećete znati u šta pre da gledate: Demi Mur podelila fotografije sa trudnom ćerkom - svi komentarišu njihove stajlinge

0

Jedna od najpopularnijih svetskih glumica uskoro će postati baka 

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Čuvena holivudska glumica Demi Mur ne krije svoju radost zbog činjenice da će uskoro postati baka. 

 

Na reviji jednog od najpoznatijih svetskih brendova Demi Mur, prelepa glumica, i njena trudna ćerka Rumer Vilis blistale su svojim savršeno usklađenim autfitima.

 

Čini se da su pomno razmišljale o tome šta je to što bi trebao da bude njihov modni izbor za ovaj važan modni događaj i složile su se - ovog puta obe su bile u crnom

 

 

Prema izvoru koji je prošlog petka govorio za Us Weekly, Demi s nestrpljenjem očekuje dolazak unuka i već pomaže svojoj kćerki Rumer na razne načine - razmišljajući o vrtiću, birajući ime za bebu, kupujući joj knjige o očekivanjima, preporučujući joj vitamine i, naravno, deleći svoja iskustva iz vremena kada je bila trudna.

 

Rumer je vest o trudnoći objavila krajem decembra, baš u vreme kada je njena majka nominovana za Emi nagradu. Na svojim društvenim mrežama objavila je da  "ulazi u eru zgodne i luckaste bake", a milionski broj pratilaca je bio oduševljen načinom na koji je saopštila da će u njihovu porodicu uskoro stići prinova. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

 

Za Vresaćeovu modnu revija Rumer je odabrala usku crnu haljinu, koja je savršeno istakla njen trudnički stomačić. Ova mini haljina sa širokim izrezom ispod maksi blejzera i štikle na platformu bile su pun pogodak.

 

S druge strane, njena majka, Demi, uprkos činjenici da gazi sedmu deceniju zablistala je u jednoj pomalo neobičnoj kombinaciji.

 

Ona se u odabiru garderobe uvek oslanja na stilistu Breda Goreskog, pa ne iznenađuje što uvek izgledala je fantastično.

 

Demi Mur pozirala u neobičnom autfitu sa trudnom ćerkom
Demi Mur pozirala u neobičnom autfitu sa trudnom ćerkom foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

 

Za ovu priliku Demi je ponela prozirnu bluzu, odelo sa pantalonama, a ono što je sve iznenadilo jeste lepšava suknja koja je išla preko njih. 

 

Demi je ovim stajlingom izazvala brojne polemike, ali gotovo svi su se složili da zaista izgleda impresivno.

 

 

makonda-tracker