detalji su predivni

Haljina za MODERNE PRINCEZE koja stoji svakoj ženi: Danica Karađorđević u crno-beloj modnoj čaroliji na otvaranju FEST-a

5

Haljine A-kroja uvek su dobar izbor za posebne prilike, a srpska princeza ima model koji odiše otmenošću

foto: Dusan Milenkovic/ATAImages
foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

U beogradskoj mts dvorani sinoć je otvoren 51. Međunarodni filmski festival FEST, i to projekcijom filma "Zločin je moj" francuskog reditelja Fransoa Ozona.


Tom prilikom je za izuzetan doprinos filmskoj umetnosti, uručeno priznanje Beogradski pobednik režiseru Lordanu Zafranoviću i producentu Dobrivoju Tanasijeviću - Den Tani.


Otvaranje FEST-a okupilo je veliki broj poznatih ličnosti, a među onima koji su prošetali crvenim tepihom bili su i princ Filip i princeza Danica Karađorđević.

 

Princ Filip i princeza Danica Karađorđević na otvaranju 51. FEST-a
Princ Filip i princeza Danica Karađorđević na otvaranju 51. FEST-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Par koji ne propušta najvažnije kulturne događaje u našoj zemlji stigao je na svečano otvaranje odlično raspoložen i u svedenim stajlinzima koje lako možemo da zamislimo u bilo koje doba godine u večernjim izlascima i posebnim prilikama.


Dok je princ Filip nosio klasično crno odelo u kombinaciji sa belom košuljom i bez mašne, njegova lepa supruga i naša poznata umetnica pojavila se u damskoj beloj haljini.

 

1 / 6 Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages


Princeza Danica odabrala je efektnu haljinu midi dužine, a u pitanju je bajkovit model. Iako je na prvi pogled reč o občnoj beloj haljini, ona ima vrlo bogatu reljefnu teksturu i ostavlja snažan utisak spojem jednostavnosti i kreativnog dizajnerskog rešenja.

 

Princeza Danica Karađorđević na otvaranju 51. FEST-a
Princeza Danica Karađorđević na otvaranju 51. FEST-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Gornji deo haljine ima okrugao i visok izrez i pada pored tela, a toaleta je u predelu struka sečena i ojačana pojasom. Odatle se širi u A-kroju i daje volumen ovom look-u, čemu doprinose i puf-rukavi 3/4 dužine.


Svoju belu haljinu srpska princeza rešila je da naglasi kontrastom, te ju je kombinovala sa crnim cipelama sa visokim štiklama i elegantnom ručnom tašnicom crne boje.

 

Princeza Danica Karađorđević na otvaranju 51. FEST-a
Princeza Danica Karađorđević na otvaranju 51. FEST-afoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jednostavno, damski i savršeno za bilo koju sezonu!

 

 

makonda-tracker