sija!

Romantičan detalj na reveru je sve raznežio: Trudna Anđelka Prpić ponovo uživala u provodu sa dečkom

3

Svedeno večernje izdanje Anđelke Prpić odličan je primer šik zimskog stila, a glumica je ponovo blistala

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Anđelka Prpić (38) u poslednje vreme je često na meti medija zbog dešavanja u njenom privatnom životu, ali ona ne mari previše i uživa.


Šarmantna Anđelka, koja trenutno čeka svoje drugo dete, sa dečkom Markom Žugićem sinoć je prisustvovala stend-ap nastupu svog kolege Nikole Đurička u Beogradu.


Za ovu priliku, glumica, koja se i sama pokazala odličnom komičarkom, odabrala je udoban stajling u crnoj boji. Ona se pojavila zatvorenoj zimskoj midi-haljini i podužem crnom kaputu klasičnog dizajna, jednostavnoj odevnoj varijanti kakva je prikladna za različite prilike u hladnijim mesecima.

 

1 / 3 Foto: Marija Mladjen/ATAImages


Anđelka je uz to kombinovala vrlo šik kratke čizme u kamel nijansi i crvenu tašnicu od krokodilske kože, ali najinteresantniji na njenom autfitu bio je detalj na reveru kaputa. Naime, glumica je nosila broš u obliku slova M – koje je prvo slovo imena njenog partnera.


Podsetimo, domaći mediji nedavno su javili da je Anđelka Prpić u skladnoj vezi sa Markom Žugićem i da par čeka prvo zajedničko dete, dok glumica iz prvog braka već ima sina Jakšu. Ona se, međutim, o tome nije oglašavala, ali ponosno ističe svoje trudnički stomačić i očigledno je da blista u svakoj prilici.

 

 

 

makonda-tracker