za moćan utisak

Boja haljine s kojom nema greške: Supruga srpskog ministra na crvenom tepihu pokazala nenadmašan DAMSKI STIL

1

I svedena kombinacija za svečane prilike može da izgleda efektno uz pravi odabir boje i kroja

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana regionalna premijera remasterizovanog filma "Titanik" koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Pored mnogih glumaca i pevača, tu se našao i ministar informisanja i telekomunikacija dr Mihailo Jovanović, koji je u čuvenom filmu Džejmsa Kamerona uživao u društvu svoje supruge Anete.


Par je pre premijere prošetao crvenim tepihom, a ministar je ovog puta ostao u senci svoje lepe izabranice, koja je za ovu priliku odabrala svedeno, ali vrlo elegantno izdanje.


Supruga ministra Jovanovića pojavila se jednostavnoj crvenoj haljini do kolena, a u pitanju je kreacija pripijena uz telo. Njena haljina je pravi primer vanvremenske elegancije, a krase još čamac-izrez i rukavi 3/4 dužine.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Aneta Jovanović uz to je ponela crne čarape, uvek odličan dodatak u zimskim mesecima u svečanim prilikama, kao i kratke crne čizme od prevrnute kože.

 

Sve je zaokružila crnom tašnom sa zlatnim lančićem, a opredelila se za prirodno izdanje uz minimum šminke i kosu isfeniranu na talase.

 

Ministar dr Mihailo Jovanović sa suprugom Anetom na premijeri remasterizovanog filma Titanik u Beogradu
Ministar dr Mihailo Jovanović sa suprugom Anetom na premijeri remasterizovanog filma Titanik u Beogradufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Par je, inače, godinama u sladnom braku, a u više navrata su se zajedno pojavili na događajima važnim za domaću kulturnu scenu.

 

 

makonda-tracker