kakvo iznenađenje!

Ništa slično u životu niste videli! JEDINA suknja o kojoj se priča ove sezone je PRAVA MODNA DRAMA NA DELU

0

Baš kada su svi mislili da je revjia završena, jedna devojka je ustala i napravila modni "bum" koji će se pamtiti

manekenka sara dal na reviji brenda (d)ivision
manekenka sara dal na reviji brenda (d)ivisionfoto: sarahdahll, Instagram

Nakon što je okončana Nedelja mode u Parizu, sve oči modnog sveta uprte su u Kopenhagen, gde je do 3. februara trajala tamošnja Nedelja mode.


Pored dobro poznatih svetskih brendova, predstavile su se perspektivne skandinavske modne kuće i pokazale šta nude za kolekciju jesen/zima 2023. godine.


Videli smo kreacije brendova Baum und Pferdgarten, Rotate, Ganni, Cecilie Bahnsen... ali najviše se priča o modnoj reviji kuće (di)vision. Razlog: snimak s predstavljanja kolekcije i jedna vrlo posebna suknja koji su zavladali društvenim mrežama!


Pod sloganom Dressed for disaster ("Obučeni za katastrofu"), (di)vision je na neobičan način prikazao svoje nove modele. Naime, gosti su sedeli za okruglim stolovima, kao u restoranu, s tim što su stolovi izgledali onako kakvi bi bili na kraju večere.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (di)vision (@di_vsn)

 

Prosuto piće, umrljani stolnjaci i ostaci hrane prekrivali su se stolove, a onda se na samom kraju revije desio pravi bum – jedna od devojaka koje su sedele ustala je i sve oči bile su uprte u nju!

 

Suknja koja je glavna zvezda Nedelje mode u Kopenhagenu
Suknja koja je glavna zvezda Nedelje mode u Kopenhagenufoto: Cynthia Anderson / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ispostavilo se da je ona manekenka, i to prelepa Sara Dal, devojka koosnivača ovog brenda, koja je ustala u pink kropovanom topu koji otkriva ramena i dubokoj suknji.

 

Ona je nosila tanak kaiš od lančića, oživljavajući tako estetiku s početka dvehiljaditih, a ovom utisku doprineo je i jednostavan kroj suknje s dubokim šlicem, patike za trčkanje i podignute roze sokne. Nakon što je pozirala, ona je zakoračila i povukla za sobom stolnjak, pokazavši da je on zapravo deo njene suknje i da je sav nered na njemu prišiven za ovaj nesvakidašnji komad.

Snimak ovog trenutka vrlo brzo se proširio društvenim mrežama, a većina je saglasna da je u pitanju vrlo kreativan način da se poentira dramatično na kraju revije.

 

 

makonda-tracker