(FOTO)

Kitnjasta suknja našivena na sako - NIJE ZA SVAKOGA: Šeron Stoun može jednim potezom da vas natera SAMO U NJU da gledate

0

Uoči 65. dodele Gremi nagrada, u Los Anđelsu je organizovana specijalna zabava na kojoj su se okupile holivudske zvezde.

Šeron Stoun na proslavi u Los Anđelesu
Šeron Stoun na proslavi u Los Anđelesufoto: Michael TRAN / AFP / Profimedia

U hotelu The Bewerly Hilton je organizovano okupljanje i proslava uoči 65. dodele Gremi nagrada, a tom prilikom su se brojne poznate ličnosti okupile i pokazale opet zašto su neke od njih neprevaziđene ikone stila.

 

Ovom glamuroznom događaju je prisustvovala i slavna glumica Šeron Stoun, koja je prošetela u unikatnoj kreaciji modne kuće ACT N°1 koju su osnovali dizajneri Galib Gassanoff i Luca Lin.

 

S obzirom da je ovaj brend multikulturan, oni se često u svojim kreacijam oslanjaju na kineske i azerbejdžanske motive, pa su tako kreativne i provokativne kreacije sa kitnjastim detaljima, njihov zaštitni znak. Znamo već da je Šeron uvek spremna na eksperimente i upečatljive odevne kombinacije.

 

Šeron je nosila nešto slično, kombinaciju koju definitivno nećete poneti u običnom izlasku. Njena ružičasta fantazija se sastojala od sakoa na koji je prišivena suknja od tila sa velikim volumenom. Ovo modno izdanje je predstavljeno i na Nedelji mode u Milanu 2022. godine.

 

1 / 5 Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Zanimljivo je da su ispod raskošne i kitnjaste suknje virile crvene cipele, dok je slavna glumica sve upotpunila velikom ogrlicom sa priveskom krsta. Ispod sakoa nije imala ništa, pa je tako dodatno privukla pažnju umerenom provokacijom.

 

 

makonda-tracker