(FOTO)

Zanosna Italijanka IMA SMELOSTI za ovako nešto: Monika Beluči prošetala U SAKOU koji je GLAVNA TEMA svih modnih krugova

0

Poznati dizajner Majkl Kors je organizovao zabavu čija glavna zvezda je bila jedna od najlepših žena na svetu.

foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna Italijanka Monika Beluči verovatno nikad neće dosaditi široj javnosti. Ljude zanima svaki njen korak, ono što ona radi, jede ili govori, a sve to jer decenijama izgleda isto.

 

Monika je uvek originalna kada je moda u pitanju, a ovu zabavu je iskoristila da pokaže kako šljokice mogu da se nose i u vreme kada su novogodišnji praznici završeni, a vi i dalje sijate.

 

Šljokice je nedavno proslavila i modna kuća Valentino na Nedelji visoke mode, a s obzirom na to da se i Monika pojavila u njima, nema sumnje da će se one nositi još dugo kao simbol neprolaznog trenda.

 

Poznato je da se Beluči gotovo uvek pojavljuje u crnom od glave do pete, što baš i nije najomiljenija kombinacija ako pratite savete Ane Vintur, međutim, ona ne odustaje i svaki put bude sve bolja i bolja.

Ovog puta, Monika je svoju crnu kombinaciju upotpunila šljokičavim dugačkim sakoom, koji malo podseća i na kaput, a celom modnom izdanju dodaje novi glamur i čini da sva pažnja bude usmerena baš na nju.

 

Šljokice na bilo koji način su moderne ne samo u dane praznika, pa ako pratite fatalnu Italijanku, onda imate ideju kako treba izgledati na nekom bitnom događaju.

 

 

makonda-tracker