(FOTO)

Pojavile su se i održale pravi MODNI ČAS: Dragana Mićalović sa sestrom OČARALA izdanjem na jednoj beogradskoj premijeri

0

Premijera predstave "Vatre" Marije Velasko, bazirane na istoimenom proznom delu Margerit Jursenar, u režiji Karme Portačeli, održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Predstava "Vatre" je prva koprodukcija JDP-a i Nacionalnog teatra Katalonije iz Barselone, kao deo šireg evropskog projekta "Katastrofa" u organizaciji Unije teatara Evrope.

 

U predstavi igraju Sloboda Mićalović, Nataša Tapušković, Milena Vasić, Nikola Rakočević, Iva Manojlović, Damjan Kecojević i glumci iz spomenutog teatra iz Barselone - Rosa Renom, Kivani Menolašina Hulijan.

 

Protekla premijera je privukla veliku pažnju javnosti, pa su se brojne poznate ličnosti okupile kako bi ispratile predstavu i podržale svoje kolege. Među okupljenima nisu bili samo glumci, prisustvovala je i prva dama Tamara Vučić.

 

S obzirom na to da Sloboda Mićalović igra u pomenutoj predstavi, njena porodica je bila očekivana, pa osim supruga Vojina Ćetkovića, na premijeru su došle i njene sestre Dragana i Mirjana.

Dragana je, kao i uvek, skrenula pažnju svojim modnim odabirom. Ona je za premijeru obukla mantil-haljinu na duge rukave sa velikim šlicem. Popularna glumica je već nekoliko puta nosila slične modele, pa joj je definitivno to jedan od omiljenih izbora za specijalne prilike.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Haljinu je uklopila sa modernim kaubojkama krem boje koje sa strane imaju resice, dok je torbicom u istoj nijansi zaokružila svoje modno izdanje. Inače, glumica je nedavno iznenadila i svojom promenom frizure.

 

S druge strane, njena sestra Mirjana se opredelila za klasičan i uvek siguran modni klasik. Dugu crnu haljinu bez ikakvih detalja, ispod koje je obukla belu košulju.

 

 

makonda-tracker