modna inspiracija

Top 3 najlepše zimske kombinacije Jelene Gavrilović: Haljina koja NE SKRIVA NIŠTA, stajling savršen za SVAKI DAN

0

Lepa glumica Jelena Gavrilović godinama pleni lepotom i neospornim talentom, ali i linijom od koje zastaje dah

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Poznata glumica Jelena Gavrilović jedno je od natraženijih imena među mladim glumcima. Ona je svoju karijeru brižljivo gradila godinama i njen trud je brzo bio primećen.

 

Danas imamo priliku da je gledamo u brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama, ali ona često prošeta i crvenim tepihom na raznim događajima i tada su sve oči javnosti uprte u nju.

 

Ove godine Jelena nam se prikazala u mnogo sjajnih odevnih kombinacija, a čini se da joj zima uopšte ne smeta. Ona joj je svojevrsna inspiracija za neke nove fantastične stajlinge koji uvek poberu simpatije svih onih koji prate njen radi. 

 

 

Iako ih je bilo mnogo, potrudili smo se da nađemo one koji su bili najupečatljiviji ove zime. Pogledajte koje odevne kombinacije smo izdvojili i zbog čega. 

 

Prva kombinacija u kojoj se Jelena pojavila na jednom prestoničkom događaju bila je prelepa crna duga plišana haljina, koja je isticala njen vitak struk i savršeno izvajano telo. 

 

Jelena Gavrilović očarala sve prelepom plišanom haljinom
Jelena Gavrilović očarala sve prelepom plišanom haljinomfoto: Marija Mladjen/ATAImages

 

Za ovakvu kreaciju definitivno treba imati mnogo smelosti, jer ona ne skriva višak, već ističe svaku i najmanju nesavršenost, naročito u predelu bokova, struka i zadnjice. 

 

Drugi Jelenin stajling je predviđen samo za smele žene, one koje se ne boje da pokažu sve i stave do znanja koliko su atraktivne. 

 

Zeleni kombinezon koji ističe struk i akcenat baca na gola ramena predstavlja odevnu kombinaciju koja se nosi samo u specijalnim prilikama.

 

Smelom zelenom kombinacijom Jelena je očarala Beograd
Smelom zelenom kombinacijom Jelena je očarala Beograd foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Zvonaste nogavice daju efekat užeg struka, a gola ramena čine da žena izgleda zavodljivo. 

 

Ovo je kombinacija iz koje jednostavno isijava seksepil, a lepa glumica ga je ponela uz veliki osmeh i njime pokazala zašto slovi za jednu od najlepših i najzgodnijih domaćih glumica.

 

I na posletku jedna jednostavna, ali ništa manje efektna odevna kombinacija. 

 

Na premijeri jednog beogradskog filma glumica se pojavila obučena u bež boju i svojim izgledom zasenila je sve pristutne.

 

Jelena Gavrilović savršenom kombinacijom za svaki dan očarala Beograđane
Jelena Gavrilović savršenom kombinacijom za svaki dan očarala Beograđane foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ova njena savršena odevna kombinacija bila je sačinjena od košulje i duge suknje sa visokim strukom u istoj nijansi krem boje. 

 

Na nogama je imala upadljive čizme braon boje sa animal printom, koje su učinile da ovi jednostavni odevni predmeti dobiju potpuno drugačiju dimenziju.

 

Sve je upotpunila  prelepim mantilom u istoj boji i prelepim visećim minđušama koje su davale dozu eleancije čitavom autfitu.

 

Jelena je uvek zapažena, gde god da se pojavi, sve oči javnosti uprte su u njene često savršene stajlinge. Koji od ova tri se vama najviše dopao? Pišite nam svoje odgovore u anketi koja sledi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker