moderna, a sportski i opuštena

Kad ovo vidite samo ćete reći WOW: Jelisaveta Orašanin najnovijom STREET STYLE kombinacijom pokorila Beograd

0

Lepa glumica se nedavno vratila sa godišnjeg odmora prepuna energije i pozitivnih utisaka, pa jednom odevnom kombinacijom oduševila sve 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Jedna od najatraktivnijih mladih glumica Jelisaveta Orašanin naporno je radila u proteklih nekoliko godina kako bi svoje ime upisala na listu najtraženijih domaćih imena na glumačkoj sceni.

 

Nakon velikog broja uloga i projekata koje je ostvarila u godinama koje su za nama Jelisaveta je odlučila da se počasti predivnim odmorom, koji je provela sa sebi dragim osobama.

 

Ipak, kraj odmora je došao, a sa njim i povratak u realnost. Nakon povratka u Beograd, lepa glumica je odlučila da svoje pratioce na društvenim mrežama ponovo oduševi ponekom fotografijom svog autfita

 

 

Na fotografiji koju je objavila na Instagram storiju jasno se vidi da lepa glumica sija od zadovoljstva. Kao što često radi, i ovog puta je spojila nespojivo - tu je elegantni sako, ali i kačket koji odiše sportskim stilom.

 

Jelisaveta je neko ko voli da eksperimentiše kada je moda u pitanju, pa su njeni stajlinzi često inspiracija mnogim mladim devojkama. Ona nosi moderne komade garderobe i kombinuje ih sa onima koji su se nosili pre 20, 30 godina i nosiće se u nedogled. 

 

Savršen stajling lepe Jelisavete Orašanin oduševio trendseterke
Savršen stajling lepe Jelisavete Orašanin oduševio trendseterkefoto: Instagram / Jagodenamagli

 

Ono što je još privuklo pažnju jeste savršena mala torba brenda Hermes. Ovaj svetski poznati brend čini da svaka odevna kombinacija izgleda svetski, a to i ne čudi ako se uzme u obzir činjenica da su cene ovih kreacija vrtoglavo visoke. 

 

Ovi bezvremenski komadi su nešto što se kupuje za ceo život i predstavljaju svojevrsni statusni simbol. Na sam tron najpoželjnijih stavlja ih i sama specifična Hermès politika koja se ogleda u tome da su teško dostupne, a njihova proizvodnja zaista i jeste drugačija u odnosu na onu kakavu imaju Chanel, Dior i ostali brendovi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker