bez greške

Jednobojno, šik i sa stilom! 2 otmena izdanja kojima je Tamara Vučić očarala Teheran

1

Uvek odevena u skladu s prilikom i vrlo elegantno, prva dama je još jednom pokazala zašto je njen stil hvaljen na svakom koraku

Tamara Vučić uvek je odevena besprekorno
Tamara Vučić uvek je odevena besprekornofoto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Tamara Vučić, supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, boravila je u poseti Islamskoj Republici Iran povodom "Prvog Međunarodnog kongresa uticajnih žena".


Ovaj skup održao se u Teheranu, gde je srpska prva dama prikazala nekoliko vrlo otmenih izdanja, kako nas je navikla, budući da važi za jednu od najbolje odevenih supruga predsednika.


Najefektnija je bez sumnje bila odevna kombinacija u kojoj se pojavila na jednom od sastanaka, kada je odabrala look od glave do pete u kobaltnoplavoj boji. U pitanju je vrlo sofisticiran spoj pantalona širokih nogavica i tunike s rukavima koji imaju blagi puf-efekat, a preko kose je prebacila maramu u istom tonu.

Zahvaljujući odsjaju materijala od kog je napravljen komplet, ona je ostavila još bolji utisak i dodala dozu raskoši svedenom autfitu.


Prilikom razgovora s Nilofar Baktijar, predsedavajuće pakistanske Nacionalne komisije za položaj, Tamara Vučić odlučila se za svetliju odeću, a i tada je duge uvojke prekrila maramom.

Ovog puta njen izbor su bile duboke poslovne pantalone i tanki kaput u istoj krem nijansi, a kombinovala je elegantni komplet s belom bluzom, svetloroze tašnicom i pink cipelama.

 

Tamara Vučić je, inače, nedavno pričala o tome kako se trudi da tokom putovanja iskoristi svaku priliku da predstavi Srbiju u najboljem svetlu.

 

– Ranije sam putovala češće kao član delegacije MSP. Dešavalo se da to bude zbunjujuće za zemlju domaćina, posebno po pitanju preseansa, jer se prvi put susreću sa situacijom u kojoj je supruga predsednika i deo delegacije Ministarstva. Za mene je to vrlo izazovno i zahtevno, ali sam shvatila da svaku priliku treba da iskoristim za susrete na najvišem nivou i za promociju svoje zemlje, bilo kao supruga predsednika, bilo kao diplomata – objasnila je Tamara Vučić.

 

 

makonda-tracker