bez greške

Belo-roze magija za večernje prilike: Tamara Vučić u stajlingu koji bi rado ponela i Viktorija Bekam

1

Kompleti su proteklih godina apsolutni hit u svim sezonama, a ovo je jedan od efektnijih primera koje smo videli

foto: Milan Maričić/ATAImages
foto: Milan Maričić/ATAImages

U Beogradu je sinoć revijom Igora Todorovića zatvoreno 50. izdanje Belgrade Fashion Week-a, a ovaj događaj okupio je veliki broj poznatih ličnosti.


Među njima je najzapaženija bila srpska prva dama Tamara Vučić, supruga predsednika Aleksandra Vučića, koja se pojavila u odevnoj kombinaciji bele boje od glave do pete.

 

Ona je za ovu priliku odabrala vrlo šik komplet koji čine tri komada kremaste nijanse i ukrašenog nenametljivim i jedva primetnim cvetnim dezenom.

 

1 / 7 Foto: G.G./ATAImages

 

Zatvorenu bluzu 3/4 rukava kombinovala je s dubokim pantalonama širih nogavica koje prekrivaju obuću, što je apsolutni trend ove godine i modni "patent" Viktorije Bekam, dizajnerke koja već nekoliko sezona nosi isključivo ovakve pantalone.


Preko svega ponela je mantilić od istog materijala koji krasi puder-roze krzno, pa je svom stajlingu dodala šestougaonu svetloroze ručnu torbicu i roze lakovane salonke s visokim štiklama.


Prva dama je ovo trendi izdanje zaokružila jednostavnom frizurom – pletenicom prebačenom preko jednog ramena, dok su šminkom dominirali svetloroze tonovi.

 

 

makonda-tracker