da li ste znali?

Njenog dedu smo zavoleli u seriji Srećni ljudi: Ko je TAJANSTVENA LEPOTICA koja uživa na putovanjima sa Lepom Brenom?

0

Njen talenat i lepota su neosporna činjenica iako se ona nikada ne ističe preterano.

Iva Banićević i Lepa Brena
Iva Banićević i Lepa Brenafoto: ivabanicevic/Instagram/printscreen

Ona je bila prateći vokal brojnim muzičarima, trenutno je sa Lepom Brenom, nastupa u njenom bendu i druži se sa jugoslovenskom zvezdom.

 

Prelepa Iva Banićević privlači pažnju svojim talentom i radom iz senke, a na društvenim mrežama je sve popularnija zbog svog izgleda i savršeno odabranih objava.

 

Iva je bila i na turneji sa Lepom Brenom, pa je tako objavljivala prelepe fotografije iz Majamije, potom iz Zagreba gde su obe zablistale u glamuroznim izdanjima.

Iva je sa grupom Balkanika nastupala i na Evroviziji, a bila je jedan od pratećih vokala Aleksandre Radović.

Ono što niste znali jeste da je ona unuka glumca Petra Banićevića, kog pamtimo iz kultne serije Srećni ljudi gde je tumačio lik doktora Vulovića. 

- On je bio moj ulaz u umetnost. Zajedno smo, iako sam bila relativno mala, gledali balet dosta pojačanog zvuka, netremice… Pravio je predstave ni od čega. Imao je za mene strpljenje i blagost, pričao mi je priče, čitao knjige… Imali smo naš svet, koji sam tako volela. Bio je topao, pun ljubavi, obožavao me je i to sam mogla da primetim u svakoj njegovoj reči, gestu i osmehu - govorila je Iva jednom prilikom za medije.

O Lepoj Breni je imala samo reči hvale i istakla je kako je ona pravi profesionalac, duhovita i topla osoba.

 

 

makonda-tracker