crveno na radost

Kad neko ima osećaj za stil, onda izgleda ovako: Džej Lo zapalila Holivud odevnom kombinacijom savrešenom za praznike

1

Omiljena glumica mnogih još jednom je svojim stajlingom očarala svet 

foto: Dženifer Lopez / Instagram
foto: Dženifer Lopez / Instagram

Poznata glumica Dženifer Lopez godinama važi za jednu od najbolje obučenih žena u Holivudu. Svojim istančanim modnim stilom i savršenom linijom osvojila je simpatije velikog broja žena širom sveta.

 

Čuvena Džej Lo se veoma raduje praznicima, a Božić je za nju nešto što je seća na lepe periode iz detinjstva, zbog čega se za taj dan posebno priprema.

Osim što voli da tog dana u njenom domu bude bogata trpeza Džej Lo takođe izuzetno vodi računa šta će obući tog dana.

 

Za ovogodišnji Božić napravila je odabir koji je oduševio sve ljubitelje praznika. Naime, za ovu priliku Dženifer je ponela tirkiznu koktel haljinu sa mašnama poznate modne kuće Guči.

 

 

Džej Lo je navela da je ovu haljinu držala u svom ormaru godinu dana sve dok nije pronašla prigodnu priliku da je ponese.

 

Uz nju savršeno se uklopio visoki rep i kristalne minđuše. Na očima je lepa glumica imala upadljivu zelenu senku koja je dala jedan poseban šarm, baš u skladu sa praznikom.

 

Kao i mnoge druge velike zvezde i Džej Lo ima oko sebe ceo tim stručnjaka za lepotu, koji su zaduženi za to da ona uvek i svuda izgleda savršeno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Celu božićnu kombinaciju Dženifer Lopez je upotpunila s cipelama na visoku platformu i malo ruža za usne. Crvene mašne na njenoj prelepoj haljini bile su inspiracija za lakovane crvene cipele na visoku platformu.

 

Ovako obučena Džej Lo je mogla odmah da prošeta nekom od najpoznatijih svetskih modnih pisti.

 

A da li se vama dopao ovaj njen autfit?

 

 

 

makonda-tracker