cena je još veće iznenađenje

Jasno je zašto je žene obožavaju: Anđelka Prpić otkrila gde je kupila bundu i zaslužila aplauz

0

Ukoliko ste mislili da slavne ličnosti kupuju isključivo krpice s potpisom poznatih dizajnera, i to po visokim cenama, prevarili ste se.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumica je, naime, u emisiji 150 minuta na primeru bunde koju je nosila u tom trenutku pokazala ne moramo da izdvojimo pravo bogatstvo da bismo nosili neki trendi komad.

 

Slatkiš koji će vam ulepšati dan: Ovako sin Anđelke Prpić objašnjava šta je Instagram! (VIDEO)

 

Roditelji su Anđelku pitali gde je kupila bundu u kojoj je sedela u studiju.

 

- Ja sam svoju bundu kupila na podu, sedmi jul, Ivanjdan, Požarevac lokacija... vašar je u pitanju. Imate ove regularne tezge gde su sa etiketama stvari, a imate tamo malo iza bazena i sportske hale, na podu ljudi prodaju svašta. I ja sam tu našla svoju životinjicu - ispričala je Anđelka.

 

1 / 2 Foto: Youtube Printscreen, Prva Tv

 

A koliko je platila vašarsku bundu?

 

- Bićete ljubomorni ako vam kažem. Naravno da sam se cenkala. Obilazila sam kao mače oko slaninice. Tražili su mi 100 evra. Znaš kako to ide u Srbiji, šta god da ti treba, da treba da završiš, sve je nekako sto. I onda su mi rekli 100, ja sam rekla: Ma ne dolazi u obzir, i otišla sam da popijem hladno osvežavajuće alkoholno piće, ispod šatora, kako to biva na vašarima. Pa, sam onda pustila da se oni malo krčkaju, pa sam se ja krčkala, pa sam se vraćala, i na kraju samo je dobila za 40 evra - ispričala je Anđelka.

 

Ona je u nastavku rekla da je upoznala neke divne ljude koji su joj osvestili momenat da ne moramo nositi pravo krzno jer ima divnog veštačkog, pa je televiziji i voditeljima ostavila svoju bundu sa vašarskog poda za fundus.

 

***

POGLEDAJTE

Anđelka Prpić: Muž je uvek kriv

 

makonda-tracker