ultramoderno i vanvremenski

Nosio se pre 10, 20, a nosiće se i narednih 30 godina: Nina Badrić ima najudobniji odevni predmet za zimu 2023.

0

Zima stiže, a sa njom i zimska monotonija, rekao bi neko. Ipak, ako ste Nina Badrić to za vas ne važi. Lepa pevačica ne zna za dosadu, a takvi su i svi njeni stajlinzi

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Popularna hrvatska pevačica Nina Badrić svojim fantastičnim vokalnim sposobnostima godinama zabavlja publiku. 

 

Ipak, o njoj se ne piše samo kada su veliki koncerti u pitanju, već je često u centru pažnje medija zbog smelog, a tako praktičnog stila odevanja.

 

 

Hladni tmurni jesenji dani često znaju da nam pokvare raspoloženje. Ipak, kada je Nina u pitanju to apsolutno nije slučaj.

 

Ona je žena puna energije, uvek spremna na nove izazove, a naročito kada je moda u pitanju. I to je pokazala još jednom ponevši prelepi zimski dugački kaput u jarkoj narandžastoj boji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

 

Crne pantalone, crna majica i ultrapopularna nova frizura savršeno su upotpunjene jednim detaljem, ovim smelim kaputom, koji je celoj kombinaciji dao posebnu dozu šarma. 

 

Lepa pevačica nedavno je svojom novom frizurom izazvala opšte oduševljenje među pratiocima, a sada iznova i iznova daje svim ženama priliku da vide kako se uz pomoć jednostavnih komada koje imate u svom ormaru možete izgledati fantastično.

 

Ukoliko pratite njene modne kombinacije, ali ste neku propustili pogledajte ih sada, u galeriji koja sledi. 

 

1 / 18 Foto: Instagram/printscreen

 

 

 

makonda-tracker