(FOTO)

Idu uz poslovni stil i uz IZAZOVNI KOSTIM: Univerzalne Severinine čizme koje su osvojile svet su lako dostupne i kod nas

0

Severina je jedna od regionalnih zvezda koja je vrlo često i modna inspiracija.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Pevačica Severina Vučković nema toliko slobodnog vremena, s obzirom na to da su njeni nastupi zakazani iz dana u dan i neverovatno posećeni, a ovog puta nas je počastila fotografijom iz Slovenije.

 

Navikli smo od nje da nas iznenađuje svojim modnim izdanjima, a iako se sada radi o kostimu za nastup koji je bio sasvim originalan, pažnja će biti posvećena najmodernijim čizmama ove godine.

Severina je pozirala u izazovnom trikou sa velikim kaišem koji naglašava struk i mrežaste čarape za još seksepiliniji prizor. Jasno je da ovakva kombinacija nije za svaki dan i ipak je rezervisana za zvezde i umetnike, međutim, čizme koje je pevačica odabrala mogu da se iskoriste na mali milion načina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, Seve ima klasičan model crnih špicastih čizama koje se navlače kao čarapa, a poslednjih meseci su preplavile sve prodavnice i društvene mreže. Ne postoji trendseterka koja ih ne poseduje, dok je činjenica da su savršene za kombinovanje, s obzirom na to da su dovoljno elegantne tako da vam ne treba više ništa komplikovano u kombinaciji sa njima, dovoljan je jednostavan odabir.

 

 

makonda-tracker