remek-delo

MAGIČNA TORBICA sve baca u drugi plan! Severina ima jesenji autfit koji spaja nespojivo, a tašna je SLATKI MODNI SAN

0

Odevna kombinacija za svaki dan po ukusu Severine Vučković nije potpuna bez jednog moćnog detalja

foto: Instagram, Severina
foto: Instagram, Severina

Severina Vučković, jedna od najvećih regionalnih zvezda, proteklih godina postala je i svojevrsna modna inspiracija. Ona se rado poigrava stilovima i kombinuje naizgled nespojive odevne komade i aksesoare, a svaki put je rezultat čist modni spektakl!


Takav je i njen najnoviji stajling, koji je odabrala za uživanje u prijatnim jesenjim danima, a fotografiju je podelila uz poetičan opis – stihove Đorđa Balaševića.

 

U meni miholjsko leto, to prkosno sunce pred zimu... – napisala je na Instagramu Seve.


Hrvatska pevačica ponela je duboki i kratak teksas šorts od tamnog džinsa, koji je kombinovala sa sportskim topom. U pitanju je model francuske modne kuće Celine, koji ističe njenu izvajanu figuru, a Severina je odabrala beli model sa crnim horizontalnim prugama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Belo-krem patike za trčanje i sportski kačket sjajni su dodaci ovom autfitu, kao i elegantni strukirani blejzer ispod zadnjice, ali poseban detalj pevačicinog autfita svakako je nesvakidašnja tašnica.


Lepa Splićanka odabrala je asimetričnu kožnu torbu u tri nijanse bež boje, koja izgleda kao nekoliko tašni koje su uvučene jedna u drugu!

 

Severina, Torbica, Torbica Pisa
foto: Instagram, Severina

Ova prava mala optička iluzija od torbice ima jednostavnu i kratku ručku za nošenje u ruci, a u gornjem delu je ukrašena predimenzioniranom šnalom, koja odiše duhom klasičnog francuskog šik stila.


Nesvakidašnju torbicu nazvana je Pisa, zbog njene nagnutosti na jednu stranu i sličnosti s Krivim tornjem u italijanskoj Pizi, a potpisuje modna kuća Boyy. Seve ju je ranije nosila u Zagrebu, na jednoj pozorišnoj predstavi, a tada ju je uklopila u elegantniju kombinaciju.

 

 

U zavisnosti od veličine, cena se kreće između 695 i 995 dolara, a masivna i, ipak, jednostavna šnala zaštitni je znak aksesoara brenda Boyy. Njega su, inače, 2006. godine osnovali kreativni duo Džesi Dorsi i Vanasiri Kongman, koji su poznati po vrlo interesantnom viđenju savremene estetike.

 

 

makonda-tracker