(FOTO)

Jesenja fantazija na njen način: Lena Kovačević u večno modernim farmerkama i obući kojoj su svetske dive rekle DA

5

Lena Kovačević pleni harizmom u kakvom god izdanju da se pojavi.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Lena Kovačević je fotografisana na beogradskom aerodromu, a ono što je poznata umetnica obukla, bacilo je u senku sva njena prethodna izdanja.

 

Ona je uvek sofisticirana i odmerena, a elegancija je nešto što se od nje uvek očekuje. Ovog puta, Lena se odlučila za ležerno modno izdanje, s obzirom na to da se vratila sa jednog porodičnog putovanja, a moramo priznati i da joj ovi jesenji modni dodaci savršeno stoje.

Lena je odabrala farmerke ravnog kroja koje je uklopila sa klasičnom belom majicom, a svu ostalu magiju postigla detaljima. Kad je obuća u pitanju, ona se odlučila za moderne mokasine, dok je sivi sako upotpunio klasiku.

 

Detalji čine veći deo svakog stajlinga i uglavnom su oni zaslužni za to kada je nešto dobro, ali i kada je loše, pa je tako Lena odabrala moderan šešir i naravno postigla maksimalan efekat. Upadljiva je bila i žuta torba kojom je prodrmala svoju svedenu kombinaciju boja i dodatno ukrasila jesenji autfit.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Poznata kantautorka nikada ne pravi modnu grešku, a ovim izdanjem je opet pokazala zašto je jedna od najbolje odevenih žena na našoj javnoj sceni.

 

 

makonda-tracker