(FOTO)

Rijana poslednjim stajlingom nagovestila ime bebe? Pevačica dosledna svom stilu, ponela jedan detalj koji je sve zbunio

1

Popularna pevačica Rijana porodila se pre četiri meseca u strogoj tajnosti.

foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rijana se tek nedavno pojavila prvi put u javnosti nakon porođaja, a njena trudnoća, kao i porođaj su prošli bez bilo kakvih informacija. Poznata umetnica je uspela da sačuva svoju privatnost, a bebu još uvek nije pokazala, niti je otkrila ime deteta.

 

Jedino što se zna jeste da je rodila dečaka. Ona i njen partner Asap Roki ne žele da komentarišu apsolutno ništa za medije.

Rijana se pojavila je jednom događaju u Holivudu u svom prepoznatljivom stilu. Naime, ona je odabrala široke farmerke i metalik oversize majicu koja podseća na dres. Ceo svoj stajling je uklopila uz ekstravagantne naočare za sunce, ali i uz neobičnu ogrlicu koja je privukla dosta pažnje.

 

Megazvezda je imalasrebrnu ogrlicu sačinjenu od nekoliko manjih na kojoj je visio privezak sa slovom D, pa su mnogi povezali da je možda pevačica time otkrila prvo slovo imena svog deteta.

 

1 / 3 Foto: Diggzy / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Nažalost, neki fanovi su se ipak dosetili da je ova ogrlica sa potpisom poznatog brenda Dior, pa otud dolazi tajanstveno slovo D, tako da ostaje nam još da čekamo dok ne saznamo pravo ime bebe.

 

 

makonda-tracker