(FOTO)

Šljokice u stilu španske kraljice i upečatljivi detalji: Danica Maksimović crnom haljinom zasenila i mnogo mlađe od sebe

0

Danica Maksimović se pojavila na jednom prestoničkom događaju i svojim izgledom mnoge zasenila.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumica Danica Maksimović se proslavila u brojnim filmovima i serijama, a njena lepota i harizma su joj nekad možda i odmagale u građenju karijere.

 

Proslavljena glumica oduševljava izgledom, a s obzirom da je na kraju sedme decenije, njen izgled neverovatno podseća na neku tinejdežerku, što će svima ostati večna enigma.

Ipak, Danica pored opuštenih i ležernih izdanja koja privatno voli, kada je u pitanju crveni tepih, voli da izgleda poput holivudske dive. Tako je bilo i ovog puta kad se pojavila u raskošnoj crnoj haljini i postala glavna tema događaja.

 

Glumica je odabrala dugu elegantnu haljinu sa šljokičavim detaljima, a ukoliko niste ispratili, šljokice su jako popularne poslednjih dana, nose ih sve poznate dame, od holivduskih glumica, pa sve do španske kraljice. Daničina haljina je imala upečatljive rukave od čipke i upečatljiv pojas sa srebrnom šnalom.

 

1 / 3 Foto: Milan Maricic/ATAImages

 

Kad se pojavila, svi su zanemeli, a komentari na račun njenog savršenog izgleda su se sami nizali. Inače, Danica je imala i popularnu čoker ogrlicu oko vrata, kao i efektan prsten, a celo izdanje je zaokružila crvenim karminom.

 

 

makonda-tracker