ŠTA VI MISLITE?

"Zabranjena kombinacija" u njenoj režiji izgleda SAVRŠENO: Nina Badrić u odelu za koje treba imati smelosti (FOTO)

0

Pevačica Nina Badrić svaki put oduševi svojim upečatljivim modnim izdanjem.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić je mnoge osvojila svojom specifičnom bojom glasa, ali ona i pored toga vrlo često daje modne lekcije. Pevačica je uvek besprekorno odevena, skoro bez greške, a svako njeno izdanje se prepričava.

 

Ovog puta, pevačica se odlučila za efektno belo odelo na jednoj privatnoj proslavi, a nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu bile su dovoljne da privuku pažnju i nebrojeno mnogo pozitivnih komentara.

Nina je odabrala monohromatsku kombinaciju, čiji gornji deo se sastoji od sakoa i prsluka, ali i upečatljive bele čoker ogrlice. Komplet je imao ležerne pantalone sa širokim nogavicama, a Nina je sve uklopila sa belim salonkama i efektnom šminkom.

 

Nina Badrić
foto: Instagram/printscreen

Bela kombinacija vrlo često je okarakterisana i kao zabranjena ili jako nezgodna, s obzirom da vrlo lako možete da pogrešite ukoliko ne znate da je iznesete na pravi način.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Inače, Badrićeva vrlo često predstavlja modnu inspiraciju, mada je nedavno svojom kombinacijom privukla i manje lepe komentare. Sporan je bio njen odabir za jedno venčanje, kada se odlučila za sako i farmerke, pa su mnogi komentarisali kako je napravila promašaj, međutim, ona je i tad zablistala s obzirom na to da se odlučila za jako popularan model farmerki.

 

 

makonda-tracker