FOTO

Jednostavno, a efektno i smelo: Kejt Mos malom crnom haljinom hipnotisala Pariz i detaljima zadala novi izazov

1

Nedelja mode u Parizu je pravi spektakl s obzirom na to da je bredn Yves Saint Laurent održao reviju pod vedrim nebom ispred Ajfelove kule.

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Grad mode je priredio veličanstven prizor u režiji poznatog brenda Yves Saint Laurent. Oni su predstavili svoju novu kolekciju, a njihovom spektaklu su prisustvovale brojne zvezde, među kojima i slavna Kejt Mos.

 

Prepoznatljiva po svom šarmu, neodoljivoj lepoti i posebnom stavu, Kejt Mos je privukla svu pažnju sveta. Ona se pojavila u jednostavnom, a efektnom izdanju i celu modnu pistu ostavila u senci.

Slavna manekenka je odabrala malu crnu haljinu, ona je poznata po tome da neguje klasičan stil i vrlo često nosi komade koji su upravo takvi. Kejt je doslovno zasijala u kratkoj nabranoj haljini dugih rukava, a odabrala je model sa potpisom brenda na čiju reviju je i došla. 

Šta god ona da obuče, to nikako ne može biti dosadno, pa je svoj modni odabir uklopila sa elegantnim sandalama, dok je u jednom trenutku bila ogrnuta raskošnom bundom. Zanimljiv je detalj i da se manekenka odlučila da ponese haljinu bez brushaltera, pa su joj se bradavice jasno nazirale u jednom trenutku.

Zalizana punđa i crveni karmin u kombinaciji sa efektnim nakitom su samo doprineli ovom jedinstvenom izdanju u koje su svi gledali, a ona je još jednom pokazala zašto će zauvek ostati prava ikona stila.

 

 

makonda-tracker