savršenstvo

Nakon onih plave boje, ovo je njen OMILJENI: Kejt Midlton očarala Vels KAPUTOM od kojeg i najvećim damama pada vilica

0

Kejt Midlton i princ Vilijam posetili su prvi put Vels od kada su postali princ i princeza

foto: Shutterstock / 360b
foto: Shutterstock / 360b

Princeza od Velsa izgledala je očaravajuće u crvenom kaputu od reciklirane vune za koji je izdvojila svega 600 funti.

 

Za prvu posetu Velsu Kejt Midlton se odlučila za prelepi strukirani kaput crvene boje.

 

Četrdesetogodišnja princeza i majka troje dece izgledala je odlično u kaputu koji brenda koji nosi naziv Spenser, baš kako se prezivala njena pokojna svekrva, Dajana Spenser. Zbog toga su mnogi smatrali da je ovim gestom ona još jednom odala čast ženi koja je zaslužna što je njen suprug Vilijam došao na svet.
 

Ono što je još fasciniralo sve jeste da je kaput koštao svega 600 funti i da je napravljen od recikliranog materijala, čime je Kejt još jednom sivma dala do znanja koliko joj je važna ekologija i svest o očuvanju prirode.

Svima su za oko zapali zlatni detalji koji su mu davali dozu elegancije i činili da izgleda jednostavno savršeno.

 

I ovog puta ona je postigla efekat prefinjenosti kombinujući najjednostavije crne pantalone sa viskom strukom i zvono nogavicama i crnu bluzu, koja se nadzirala ispod prelepog crvenog kaputa.

 

Princeza od Velsa izgledala je odlično, a od nje se ništa manje nije ni očekivalo. Na licu je imala samo malo šminke, neupadljiv bronzer i roze karmin koji se jedva primećivao.

 

 

Celu kombinaciju učinila je još elegantnijom ponevši crne čizme sa visokom potpeticom i tanki crni kaiš.

 

Kejt je izgledala vrlo zadovoljno i opušteno dok šetala sa suprugom i pozdravljala okupljene ljude koji su izašli da ih dočekaju.

 

Da podsetimo, kralj Čarls III je Kejt Midlton i princa Vilijama proglasio za princa i princezu od Velsa, a to je titula koja je rezervisana za naslednika monarha.

 

 

makonda-tracker