DIVAN DAN

Bajkovita proslava za malenu Veru: Marina Tadić proslavila 2. rođendan ćerkici (FOTO)

0

Pevačica je s ponosom podelila fotografije sa proslave.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Marina Tadić postala je najsrećnija žena na svetu otkako je postala majka pre dve godine, te sve vreme provodi pored ćerkice.

 

Vreme pandemije virusa korona je provodila u svom domu sa porodicom, a ovaj prvog dana februara prosavila je rođendan svojoj naslednici Veri, a dekoracija je bila veoma bajkovita.

 

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Divne fotografije su oduševile publiku putem Instagrama, a Marina nije krila svoju sreću.

 

Pevačica veoma retko u medijima govori o privatnom životu i izabraniku, ali je tokom jednom medijskog istupanja ovako govorila o intimi.

 

Pa, ja ne želim da slikam svog partnera, onda ljudi kažu: "Pa, zašto ona krije? Što posto je neki debeli, stariji muškarac, ili je oženjen! "I onda u jednom trenutku vi pomislite ko je tu lud — rekla je Marina.

 

Tadićeva se pored muzike bavia i sportom, a ovako govori o profesiji kojim se bavia.

 

Nisam radila samo kao profesor u školi plivanja, nego sam radila i kao profesor i u srednjoj, i u osnovnoj školi. Tako da i to je super jedan period mog života, onako gde sam ja imala te đake pa su oni mene zvali kao profesorice! Ali imala sam i tu baš malu decu od četiri do šest godina, koji su mi pravili, naravno, neverovatne probleme! Tako da nije to baš tako lako raditi sa decom, jeste lepo, ali je velika odgovornost — istakla je nedavno za Mondo.

 

Marina Tadić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

makonda-tracker