foto

I Megan Markl bi zaćutala pred njom: Nina Badrić haljinom sa PLAŠT-RUKAVIMA i posebnim čizmama postavila jesenji trend

1

Nina Badrić je jedna od popularnijih pevačica u regionu, a kad je u pitanju moda, ona je neprikosnovena.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nina Badrić osim raskošnog glasa kojim je osvojila srca svoje mnogobrojne publike, sve češće oduševljava svojim izgledom i modnim odabirom, a njene odevne kombinacije su skoro uvek pogodne za kopiranje.

 

Pevačica ima brojne nastupe i dalje, a za svaki događaj ona odabere posebnu toaletu koja danima bude teme. I ne samo za koncerte, Nina se savršeno spremi i za druge prilike, kao ovog puta, kada se pojavila u stilu Megan Markl.

Nina je odabrala crnu haljinu sa predugačkim rukavima koji podsećaju na plašt, a nešto slično je nosila i Megan Markl na sahrani kraljice Elizabete II. Pored neverovatne haljine, posebnu pažnju su privukle Ninine čizme.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Radi se o modernom modelu koji na špicu ima brojne šljokice, a dok ih posmatrate podsećaju na čarape jer se navlače. Ovakve čizme, naročito sa šljokicama, pravi su hit u Holivudu i već odavno se nose i kod nas, pa ne čudi što ih je i Nina odabrala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

- Ja sam odgajana za svet u kom se zivi od svog rada, voli se samo jedna zena/muskarac, vernost se podrazumeva, sirotinji se pomaze i o tome ne prica, slabiji se ne dira, tudje je tudje i ne uzima se, zna se sta je sramota i to se ne radi... Nije ni cudo sto se ne uklapam - napisala je ona u opisu fotografije.

 

 

makonda-tracker