tako jednostavno

Monika Beluči u izdanju koje Srpkinje obožavaju: Rizična kombinacija boja i detalj zbog kojeg je oduvek kraljica stila

1

Jedna od najlepših žena sveta i ovog puta je pokazala da čaki najobičnija odevna kombinacija može da bude pun pogodak

foto: SGP / ddp USA / Profimedia
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Čuvena glumica Monika Beluči godinama nosi titulu jedne od najbolje obučenih žena na svetu. Da li je to zbog harizme koju ima ili jednostavno ima nepogrešiv modni stil ostaje nam da se pitamo.

 

Ona je stigla u Veneciju kako bi prošetala crvenim tepihom na čuvenoj 79. Mostri, ali je posetu Italjiji iskoristila i kako bi bolje upoznala ljude i sam grad.

 

 

Naime, ona je odlučila da se provoza gondolom, a za tu priliku je odabrala kombinaciju koju bi se retko koja žena odlučila da ponese. U pitanju su crne pantalone klasičnog kroja i košulja braon boje. 

 

Ovo je kombinacija koja često može da izgleda zaista loše, ali kada je Monika u pitanju to nije slučaj.  

 

Monika Beluči
Monika Belučifoto: SGP / ddp USA / Profimedia

Ovakav spoj boja nekada je bio potpuno nezamisliv, ali sada je sve više devojaka koje i na ulicama srpske prestonice nose ovakve i slične kombinacije.

 

Ipak, jedan detalj svima je dobro poznat kada je Monika u pitanju, a to su njene naočare za sunce bez kojih ne ide nigde. Kako je bio sunčan dan, Monika je prebacila crni sako preko ramena, a naočare joj ovog puta nisu bile samo modni detalj.

 

Monika Beluči
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

 

Manekenka je plenila izgledom, a svi su primetili da je dobro raspoložena i da s nestrpljenjem isčekuje veče kada će moći da pokaže još neku savršenu odevnu kombinaciju.

 

I mi s nestrpljenjem isčekujemo, a do tada pogledajte u kakvim sve izdanjima smo imali prilike da je vidimo. 

 

 

 

makonda-tracker