tako šik!

Za žene od 18 do 88 godina: Prefinjeno izdanje Ane Stanić rezervisano za prave dame

0

Popularna pevačica uvek je besprekorno odevena, a sada nam je pokazala jednu odevnu kombinaciju iz koje mnogi mogu da uče

foto: Instagram
foto: Instagram

Pop zvezda Ana Stanić u svakoj prilici se izdvaja stilom, a obično bira komade koji ističu njen savršen stas, pa smo je tako proteklih meseci videli u više odevnih varijanti koje lako možemo da zamislimo na nekom svetskom crvenom tepihu.


Popularna pevačica ovog puta je ponela nešto sasvim drugačije, a ipak vrlo atraktivno, i na suptilan način istakla svoj urođeni seksepil.

 

Ana nije otkrila za koju priliku je odabrala ovaj autfit, a na Instagramu je podelila fotografiju uz šaljiv opis:


U epizodi "Škola otmenosti i lepog ponašanja".

 


Pevačica je pozirala u svedenoj dvobojnoj kombinaciji sastavljenoj od duboke suknje ravnog kroja i jednostavne zatvorene bluze sa efektnim puf-rukavima. Njen izbor je spoj crne i ljubičaste boje, koji ostavlja sjajan utisak, a sve je zaokružila crnom obućom i torbicom sa lančićem.


Ljubičasta boja spada u one koje se retko biraju jer se teško kombinuju, a jedan od najsigurnijih načina da u njoj izgledate savršeno jeste uz neki neutralan ton, najbolje sa crnom ili belom bojom. Sa crnom je gotovo nemoguće pogrešiti, a ovaj spoj imala pomalo edgy crtu i može da se nosi u raznim prilikama.

 

 

 

makonda-tracker