Od siromaštva do nezamislivog luksuza

Pred njim je BESRAMNO flertovala s glumcem: Ko je Loren Sančez, devojka jednog od najbogatijih ljudi na Zemlji?

0

Pre nekoliko dana, svet se nasmejao zbog snimka na kom devojka Džefa Bezosa, dok drži milijardera za ruku, flertuje s glumcem Leonardom Dikapriom i "topi se" pored njega, pa je mnoge zainteresovalo ko je zapravo žena zbog koje je bogataš ostavio suprugu?

foto: Mark Large/ dmg media/Profimedia
foto: Mark Large/ dmg media/Profimedia

Na nedavno održanoj gala večeri LACMA Art+Film u Los Anđelesu našlo se mnogo slavnih, ali se u danima nakon glamuroznog događaja najviše pričalo o Leonardu Dikapriju, Džefu Bezosu i lepoj Loren Sančez.


Za sve je kriv snimak na kom vidimo kako Loren Sančez, devojka biznismena Džefa Bezosa, izgleda očarano glumcem Leonardom Dikapriom. Dok stoji i drži se za ruke s Bezosom, inače najbogatijom osobom na planeti, Loren se sve vreme približava oskarovcu, u jednom momentu stavlja ruku na njega i gleda ga u oči flertujući.

Nakon što je snimak privukao mnogo pažnje na društvenim mrežama, Bezos je rešio da se našali, pa je objavio fotografiju na kojoj stoji pored znaka na kom piše "Opasnost! Strma litica, fatalan pad" i u opisu istakao:


Leo, dođi ovde, hoću nešto da ti pokažem.

Novinarku Loren Sančez mediji obično nazivaju devojkom Džefa Bezosa od 2020. godine, a prvi put su oni dovedeni u vezu kao par u januaru 2019. godine, kada su se u javnosti pojavile lascivne poruke koje su Džef Bezos i Loren slali jedno drugom. Bogataš je narednog meseca objavio da je list National Enquirer pokušao da ga ucenjuje zbog njegove povezanosti s Loren. Milijarder je u to vreme bio oženjen Mekenzi Skot, s kojm je bio u braku od davne 1993, a već u aprilu 2019. godine oni su podneli zahtev za razvod.

 

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Bezos i njegova nova devojka počeli su ubrzo da se pojavljuju  zajedno u javnosti, a prvi put su kao par izašli pred kamere na Vimbldonu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

  • Ko je Loren Sančez?


Danas pedesetjednogodišnja lepotica rođena je kao Loren Vendi Sančez u Albukerkiju, u Novom Meksiku, a karijeru je započela kao asistentkinja na televiziji KCOP u Los Anđelesu, da bi kasnije napredovala i postala reporterka i spikerka. Promenila je više televizija tokom karijere, a devedesetih je bila nominovana za Emi zbog svog rada u sportstom televizijskom novinarstvu.

 

Loren Sančez
foto: Mayer/face to face / Face to Face / Profimedia

Navodno je kao dete bila veoma siromašna, ali je rano počela da radi, odlučna da ima bolju budućnost nego što je iko oko nje slutio da je u stanju da omogući. Zato je, još dok je studirala na Univerzitetu Južne Kalifornije, radila na televiziji, a diplomiranjem je postala stručnjak za komunikacije.


Ona je, inače, vrsni pilot aviona i helikoptera i vlasnica kompanije Black Ops Aviation, a okušala se i na filmu, pa se pojavljivala u "Borilačkom klubu", "Danu posle sutra", "Babilonu 5", "Fantastičnoj četvorci" itd.


Loren je imala više ljubavnih veza koje je javnost pratila, a prvi poznat muškarac u njenom životu bio je igrač NFL-a Toni Gonzales, s kojim je 2011. godine dobila sina Nika. Potom se 2005. godine udala za lovca na talente Patrika Vajtsela, a "da" su rekli na romantičnoj ceremoniji koja je koštala vrtoglava dva miliona dolara.

 

Godinu dana posle venčanja, par je dobio sina Evana, a dve godine posle dečaka stigla je i ćerka Ela.

 

 

Vajtsel i Sančezova su se rastali 2018. godine, a interesantno je da su ovaj biznismen i Džef Bezos bili vrlo bliski prijatelji, pa tako ima mnogo fotografija na kojima su njih dvojica i Loren zajedno na brojnim događajima, a upućeni kažu da su se njihove porodice družile i privatno, odnosno da je Loren provodila vreme s Bezosovom bivšom suprugom Mekenzi.

 


Godinu dana nakon što se razvela od od Vajtsela, u javnosti su se pojavile "bezobrazne" poruke koje su Džef Bezos i Loren slali jedno drugom i koje su dovele do njegovog razvoda od Mekenzi Skot.

 

 

makonda-tracker