ona je neprevaziđena

I kad ide u šoping to izgleda SVETSKI: Sofija Vergara u "nevidljivim" štiklama koje su zaludele žene širom sveta (FOTO)

1

Sofija Vergara je jedna od najlepših i najstilizovanijih žena, pa tako svako njeno pojavljivanje bude ispraćeno sa razlogom.

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Slavna Sofija Vergara je uslikana kako obilazi radnje na Beverli Hilsu, a to nije ništa čudno s obzirom da je poznato koliko ona voli šoping.

 

Kombinacija koju je čuvena lepotica odabrala za opuštenu šetnju i razgledanje skupocenih radnji je privukla dosta pažnje pošto se glumica ne odriče vrtoglavo visokih štikli čak ni u ovakvim opuštenim prilikama.

Sofija se odlučila za proverene lanene pantalone koje su idealne tokom letnjih meseci, a njihova dužina je taman do članka što je apsolutni modni hit ove sezone. Njih je uklopila uz lepršavu šarenu majicu sa tankim bretelama, a celoj kombinaciji je dala pečat svojim visokim štiklama koje imaju prozirni deo oko noge, pa nije nimalo lako koračati u njima tako sigurno, mada je zgodna Kolumbijka to uvežbala tokom svih ovih godina.

 

1 / 4 Foto: RFLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Izrazito visoka i tanka potpetica je baš u stilu kakav Vergara voli, a kompletan izgled je zaokružila efektnom žutom torbom i visećim minđušama što je bilo dovoljno da njen modni odabir obiđe svet čak i u opuštenoj privatnoj varijanti.

 

 

makonda-tracker