da li vam se dopada?

Klasično, a u isto vreme MOĆNO: Duško Tošić u kombinaciji koju bi svaka devojka poželela za svog momka

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

јашта

02-08-2022 06:40h
АКО ЈЕ ФРАЈЕР?? ШТА РАДИ У БРАКУ СА ОНОМ ПРОСТАКУШОМ???

posmatrac

02-08-2022 08:26h
Mutavko iz Orlovata.

gaga

02-08-2022 16:14h
Gospodin!

Silveli

03-08-2022 18:31h
Taj fudbalerlić sa sisicama utegnut u šarena odelca sa mini valom na glavi i tri četvrt pantalonicama se dobro udao. Da se nije udao za Jelenu Karleušu niko nikad ne bi čuo za njega. Ovako je kao muž Jelene Karleuše postao popularan, nije se skidao sa stranica svih Srpskih časopisa poslednjih 14 godina. Šta je Jelena dobila za sve to. Dvoje dece koje je mogao i neko drugi da joj napravi. Ona je vrlo inteligentna i promućurna žena. Isto kao i Suzana Mančić. Otišla je u inostranstvo da bude supruga da rodi decu ali, ali, ali jednog dana se sa sve decom vraća i nalazi sebi mesto u javnom životu Srbije i traje. Već tada su njihovi brakovi propali. Svi koji ne misle tako imaju priliku da onog lukavog fićfirića Duškicu privedu...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: