savršena

Svi su gledali u njenu CVETNU HALJINU: Kejt Vinslet u izdanju od kojeg se muškaracima izmiče TLO POD NOGAMA (FOTO)

0

Poznata glumica je sve osvojila maestralnom ulogom u filmu Titanik, a sada izgleda bolje nego ikad 

foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Čuvena engleska glumica Kejt Vinslet pokupila je simpatije velikog broja ljubitelja filma ulogom mlade devojke Rouz koja ulazi u avanturu sa jednim od tada najpoželjnijih glumaca Leonardom Di Kaprijom

 

Iako je zašla u petu deceniju života prelepa glumica i dalje mami muške uzdahe. Na ovogodišnjem finalu Vimbldona Kejt se pojavila u vrlo izazovnom izdanju, a mnogi su opčinjeno gledali u glumicu.

 

Kejt Vinslet je u nedelju popodne došla na finalni meč turnira Vilmbldon na kojem su svoje snage odmerili čuveni Novak Đoković i australijanac Nik Kirjos i Novak Đoković.

 

Temperature u Britaniji su i dalje vrlo visoke, pa se dame dovijaju na razne načine kako da se zaštite od toplote. Popularna glumica je privukla pažnju dok je ulazila u Evijanov VIP apartman, gde joj se pridružilo mnoštvo poznatih lica.

 

Kejt je za ovaj veliki dan odlučila da obuće prozračnu plavu letnju haljinu sa dubokim dekolteom. Kako bi upotpunila svoj letnji izgled dodala je par braon antilop štikli i skupu kolekciju nakita.

 

Kejt Vinslet
foto: Old Boy's Club / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Ona je ponela dugačku ogrlicu koja je bila sačinjena od više lančića različitih dužina i kao šlag na tortu došao je prelepi zlatni sat.

 

Ceo autfit upotpunila je opuštenom bež torbom i naočarima za sunce, bez kojih je vrlo teško uživati u posmatranju teniskih mečeva tokom toplih sunčanih dana.

 

Na ovakvo njeno izdanje niko nije ostao ravnodušan, a mnogi su saglasni i da se od nje ništa manje nije ni očekivalo.

 

 

Na ovom prestižnom turniru pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, pa ne iznenađuje što se sve dame trude da svojim izgledom privuku pažnju i baš one ponesu titulu najbolje obučene žene Vimbldona.

 

Za sada je konkurencija zaista jaka, jer su tu bili i Vojvotkina Kejt Midlton u svojoj prelepoj teget haljini na tufnice, zatim Jelena Đoković u pufnastoj mini haljini.

 

Videćemo ko će još pobrati simpatije publike i ko će na posletku poneti titulu najstilizovanije žene na ovom velikom teniskom turniru. 

 

 

 

makonda-tracker