mali trikovi

Idealna za svadbu, rođendan, večernji izlazak... Kako da u stilu holivudske zvezde nosite JEDNU ISTU HALJINU?

0

Odavno je počela sezona svadbi, a i lepo letnje vreme, pa je izbor haljina glavna tema kada želite da ostavite lep utisak, a i da se osećate idealno u svojoj koži.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pravila se menjaju kako prolaze godine, pa tako i toalete prigodne za svadbe nisu više iste kao nekada. Sada je sve opuštenije, a biraju se haljine koje su funkcionalne i mogu da se nose više puta, ali na različite načine.

 

Opuštena elegancija dominira poslednjih godina i nikada ne možete promašiti ukoliko izaberete koktel haljinu, ovaj termin se odnosi na haljine midi ili mini dužine, koje su za nijansu formalnije od običnih, ali opet ne toliko striktne da ne možete da ih obučete nigde osim za venčanje.

 

Koktel haljine su postale pravi hit, naročito ove godine, a njihova glavna prednost je upravo ta što su multifunkcionalne i mogu se nositi nekoliko puta. Od jedne haljine možete praviti nekoliko nestvarnih kombinacija, bitno je samo da menjate nakit, cipele i torbicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aje. (@_aje_)

Svetski dizajneri su dali akcenat ovim modelima, a one savršeno pristaju svim generacijama. Bitno je i to što istovremenom mogu biti i svedene i izazovne, bez obzira na svoju dužinu jer detalji čine svoje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIXO (@rixo)

Ove godine modeli sa prorezima su nešto što sigurno morate imati u svom gaderoberu, a upravo to daje dodatnu notu elegancije koktel haljini. Ukoliko ste za varijante koje su malo manje izazovne, uvek možete izabrati kreaciju koja prati liniju tela i uz lepo stilizovanu kosu i štikle izgledati savršeno.

 

 

makonda-tracker