da li vam se dopada?

Opušteno, zavodljivo i IZAZOVNO: 3 kombinacije Kristine Bekvalac koje morate imati u koferu kada pođete na letovanje

0

Retko ko može naći manu njenom stajlingu, jer je svaka kombinacija uvek detaljno isplanirana i sa merom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Stilistkinja Kristina Bekvalac važi za jednu od najbolje obučenoh žena na domaćoj javnoj sceni. Ono što je zanimljivo jeste da ona oblači i svoju sestru pevačicu Natašu Bekvalac koja neprestano dobija komentare kako je njen stajling neprikosnoven u poslednje vreme. 

 

Ništa manje komplimenata ne dobija i Kristina koja se maksimalno trudi da bude savršeno obučena i stilizovana i opravda svoju profesiju. 

 

 

Predstavljamo vam 3 kombinacije popularne stilistkinje koje morate imati na moru: 

 

1. Prva kombinacija stilistkinje sačinjena je od lanenih komada sa vertikalnim prugama koji dodatno dočaravaju atmosferu mora, a ispod bluze obukla je i tamnu majicu na bretele. Na sve ovo dodala je i animal print papuče, što je vrlo zanimlja kombinacija dizajnova. 

 

 

2. Bela duga pletena haljina je komad koji je neizostavni ovog leta. Ne samo da u njoj možete da izgledate zavodljivo, nego savršeno ističe i seksepil svakoj ženi. Na fotografijama je bila i njena sestra Nataša, pa su one u različitim komadaima pozirale i tako pokazale koji komad morate imati na putovanju. 

 

 3. I naravno da su kupaći najizazovniji komadi na letovanju. Stilistkinjase odlučila za bakarni kupaći sa zanimljivim izrezima i dubokim donjim delom koji na sve načine ističe savršenu figuru svakoj ženi. 

 

 

makonda-tracker