majstorski!

Modno REMEK-DELO, šik, po ukusu svake žene! Severina ima torbicu koju jednostavno MORATE da vidite

1

Već neko vreme je jasno da Seve ne samo što je jedna od najbolje odevenih žena regiona već je i neko ko nosi komade svetskih brendova za koje drugi nisu ni čuli — uvek pet koraka ispred svih!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nema odevne kombinacije Severine Vučković koja ne privlači pažnju, a hrvatska pevačicaa je proteklih godina tako dovela do savršenstva svoj stil da vrlo vešto kombinuje strane i domaće dizajnere, najluksuznije i pristupačne komade...

 

Njena specijalnost su, ipak, nesvakidašnji i vrlo neobični modeli (poput otkačenih rznenih cipela brenda Marni!), a takva je definitivno torba koju je nedavno nosila u Zagrebu.

 

Severina je, naime, uživala u predstavi "Da sam ptica" rediteljke Arije Rizvić, a glumac Tarik Filipović podelio je potom na Instagramu fotografije s poznatima koji su uživali u njegovom nastupu. Među njima je bio novi omiljeni hrvatski par Vito Turšić i Jelena Veljača, ali i Severina Vučković, koja je za ovu priliku odabrala vrlo šik izdanje.

 


Lepa Splićanka ponela je svetle farmerke i jednostavan top bez rukava u neutralnoj bež nijansi, a preko je ponela beli midi mantil. Tu su i efektne bež sandale i komad koji nam je posebno "zapao za oko" — jedna od najlepših torbi koje smo videli ove sezone!


U pitanju je asimetrična kožna torba u tri nijanse bež boje, koja izgleda kao nekoliko tašni koje su uvučene jedna u drugu! Ova prava mala optička iluzija od torbice ima jednostavnu i kratku ručku za nošenje u ruci, a u gornjem delu je ukrašena predimenzioniranom šnalom, koja odiše duhom klasičnog francuskog šik stila.

 


Nesvakidašnju torbicu nazvana je Pisa, zbog njene nagnutosti na jednu stranu i sličnosti s Krivim tornjem u italijanskoj Pizi, a potpisuje modna kuća Boyy. U zavisnosti od veličine, cena se kreće između 695 i 995 dolara, a masivna i, ipak, jednostavna šnala zaštitni je znak aksesoara brenda Boyy. Njega su, inače, 2006. godine osnovali kreativni duo Džesi Dorsi i Vanasiri Kongman, koji su poznati po vrlo interesantnom viđenju savremene estetike. U nastavku su neki od primera.

 

 

 


 

makonda-tracker