duge noge u prvom planu

Crnu haljinu nikad niste ovako kombinovale, a efekat je MOĆAN: Jelisaveta Orašanin u originalnom izdanju (FOTO)

1

Jelisaveta Orašanin je jako aktivna na Instagramu i uvek nas oduševi originalnom odevnom kombinacijom, bilo da se radi o odabiru za šetnju gradom ili za izlazak u grad.

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelisaveta Orašanin je jedna od popularnijih glumica, a trenutno uživa u ljubavi sa košarkašem Milošem Teodosićem i decom.

 

Lepa glumica važi za jednu od zgodnijih na našoj javnoj sceni, a poznata je i po tome da je uvek u toku sa poslednjim trendovima, pa njen poslednji modni odabir je idealna opcija za grad ili neku proslavu.

 

Ovog puta, Jelisaveta je iznenadila haljinom simpatičnog kroja koja ima srebrne detalje i sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Ne znamo koliko je ova kreacija dostupna u prodaji, ali je zasigurno da može lako da se sašije i da budete originalni kao šarmantna glumica.

Mala crna haljina je uvek idealna, a ova je pomešana sa srebrnim rukavima i upečatljivim srebrnim brošem. Glumičine duge noge su u prvom planu i diskretne, a efektne sandale koje se vežu oko noge.

 

Jelisaveta Orašanin je definitivno sinonim za eleganciju i stil, pa uvek može biti nepresušna inspiracija kada vam ponestane ideja za originalne odevne kombinacije.

 

 

makonda-tracker