šta vi mislite?

Lepršavo, seksepilno i za SVAKU ŽENU: Ovako Zorja Pajić kombinuje neobični SAKO KRATKIH rukava

1

Pevačica je odlučila da ponese letnji stajling koji je savršen za tople dane, a da ujedno bude i dovoljno atraktivan. 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačic Zorja Pajić koja se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezede Granda" kada je svojim talentom oduševila publiku još prvim nastupom kada je izvodila pesmu "Tango" Ivane Peters oborila sve sa nogu. 

 

Nakon toga dosta pažnje je privukla i učešćem na takmičenju Pesma Evrovizije 22, kada se pozicionirala na visoko treće mesto.

 

Od tada ova mlada i talentovana pevačica dosta intrigira javnost, a sada je njena kombinacija skretala poglede u njenom pravcu. Zorja se odlučila za zanimljivu kombinaciju sastavljenu od šortsa i sakoa kratkih rukava koji ima naglašene naramenice.

 

Zorja Pajić
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Dužina šortsa davala je na atraktivnosti pevačici pa je istakla njene noge i seksepil. Ispod sakoa obukla je i crnu majicu uz telo koja ima ovalni dekolte, ali koji nije provokativan nego dovoljno otvoren da odgovori letnjim temperaturama. 

 

Ona je na sve ovo dodala i zanimljive patike u bež nijansi sa tamnim detaljima koji su se savršeno uklopili uz njen komplet kao i svetao pramen na prednjem delu glave. Na sve ovo uklopila je decentnu šminku, malo sjaja i čini se da uopšte nije nosila puder. 

 

1 / 2 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Kako se vama dopada njen stajling?

 

 

makonda-tracker