iskreno za glossy

"Neću na silu svake godine da se prijavljujem": Zorja Pajić podelila utiske sa Pesme za Evroviziju

2

Pevačica se kazala da joj je jako drago što je Konstrakta odnela pobedu, ali se osvrnula i na svoje učešće i otkrila da li će se ponovo prijaviti na pomenuto takmičenje. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorja Pajić na festivalu Pesma za Evroviziju '22 kako su i kladionice i društvene mreže predviđale doživela je veliki uspeh i zauzela treće mesto u finalnoj večeri kada je Ana Đurić, Konstakta izabrana za srpsku predstavnicu na Evroviziji u Torinu koja će se održati ove godine u maju. 

 

 

Nakon završetka glasanja mlada pevačica podelila je svoje utiske, kazala je da se oseća divno, kao i to da je ponosna na sebe i svoj tim i da joj samo preostaje da uživa u svakom trenutku koji dolazi, ali je prokomentarisala i pobedu pesme "In Corpore Sano":

 

— Jako sam srećna što je ona pobedila i stvarno mi je drago, da je tako jaka poruka uspela da ispliva na površinu — kazala je pevačica za Glossy

 

Osvrnula se i na svoj plasman i dodala da je jako zadovoljna što je došla do ove pozicije s obzirom na to da je vrlo kratko na javnoj sceni: 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Zadovoljna sam svojim plasmanom. Treća sam. Zaista je ovo veliki uspeh za nekoga ko je tek godinu dana na javnoj sceni. Stvarno sam jako ponosna i definitivno sada gruvam još jače. Već imam planove za dalje — dodaje ona.

 

Priznala je i da postoji mala doza razočarenja jer joj je velika želja da predstavlja Srbiju na Evroviziji, ali da u isto vreme ne postoji toliko razočarenja jer joj je drago zbog toga kako se ponela prema ovom zadatku i koliko je radila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

 

— Ovo je moj san oduvek definitivno. Publika je bila ta koja je insistirala da se to desi sada. Čim budem imala pesmu i osećaj da to treba da se desi to ću da uradim. Neću na silu svake godine da se prijavljujem — zaključuje Zorja Pajić.

 

 

 

 

 

makonda-tracker