veličanstveno

NAGA RAMENA & najlepša suknja ovog proleća! Viktorija od Švedske pokazala zašto nije ni nalik drugim princezama

1

Buduća kraljca Švedske ne mari za zastarela pravila i bira šik stil uz dašak seksepila... i briljira u tome!

foto: Anders Bjurö/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Anders Bjurö/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia


Prestolonaslednica švedskog trona princeza Viktorija poznata je kao žena koja odbacuje konzervativne stege i nije joj strano da ponese ni kraću haljinu ni da pokaže ramena.


Takva je i njena najnovija odevna kombinacija, kakva zbog strogih pravila o oblačenju definitivno ne može da se vidi na Kejt Midlton, najpopularnijoj plemkinji na svetu.

 

Ćerka kralja Karla XVI Gustafa i kraljice Silvije prisustvovala je u Lundu dodeli nagrada Kraford na Univerzitetu u Lundu, a imala je zadatak da uruči nagrade dobitnicima. U pitanju je dodela međunarodnih naučnih nagrada, iza koje stoje Fondacija Kraford i Kraljevska švedska akademija nauka.


Princeza Viktorija izgledala je uobičajeno prelepo na ovoj svečanosti, njena pojava bi malo koga mogla da ostavi ravnodušnim.

 

 

Ona je ponela elegantan top koji otkriva ramena, i to crni komad koji pada na nadlaktice širokim ukrštenim trakama. Ovaj šik komad, kakav nije uobičajeno videti na princezama i (budućim) kraljicama, uvukla je u duboku suknju, koja je pravi mali delić umetnosti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleonora (@royal__magazine)


Reč je o midi suknji brenda Max Jenny, koja ima visok struk, efektne je bele boje i krase je raskošni renesansni prizori, a nazvana je — Sicily!

 

 

Viktorija ju je ranije nosila s belom košuljom, a koliko je praktičan komad, iako ne deluje tako na prvi pogled, pokazuje što ju je sada ponela sa sasvim suprotnim komadom: i po pogledu boje i po pogledu stila.

 

 

Lepa princeza svemu je dodala salonke crne boje brenda Gianvito Rossi i deblji crni kaiš s masivnom šnalom. Da sve bude još vedrije, tu je crvena pismo-tašna Stele Mekartni.

 

 

Kosu je podigla u nižu punđu, dok je sve zaokružila efektnim alkama u boji žutog zlata.

 

 

makonda-tracker