da li se vama dopada?

Prvo je ISKOPIRALA Merilin Monro, a sada Moniku Beluči: Fanovi BESNI na Kim Karadašijan — "Ovo je skrnavljenje"

0

Rijaliti zvezda odlučila je da sada obuče isto kombinaciju kao i jedna od najlepših žena sveta.

foto: EPA/ BONNIE CASH / POOL, EPA/ TINO ROMANO
foto: EPA/ BONNIE CASH / POOL, EPA/ TINO ROMANO

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nedavno je uspela ponovo da podigne prašinu oko sebe kada je obukla pet miliona vrednu haljinu u koju je svojevremeno nosila diva Holivuda Mernin Monro

 

Međutim, Kim se tu nije zaustavila pa je odlučila da rekreira i još jedan autfit poznate glumice Monike Beluči koja važi za jednu od najlepših žena na svetu. 

 

Rijaliti zvezda je na društvenoj mreži Instagram podelila nekoliko fotografija na kojima pozira u zanimljivoj kombinaciji koja je odisala seksepilom. Pored njenog neverovatnog izgleda nije moglo da ne ostane neprimećeno i to da je ovakvu kombinaciju nosila i Monika Beluči. 

 

U vintidž plišanom korsetu od pliša koji je u potpunosti istakao njen struk, ali je na sve to dodala i predimenzionirani kardigan. Kako bi kompletirala ovaj autfit, odlučila se i za crnu rolku i helanke od likre, a tu je bila i neobavezna punđa kojom je zaokružila kompletan izgled. 

 

 

Ovu kreaciju potpisuje modna kuća Dolče i Gabana, a ono šta je posebno digno fanove na noge jeste to da je italijanska diva Beluči nosila ovu kombinaciju davne 1991. godine. Jedina rezlika je u tome da je Kim na svojoj fotografiji plava. 

 

 

Ovaj njen potez na društvenim mrežama izazvao je brojne reakcije i komentari su se samo nizali. 

 

"Kada će joj neko zabraniti da kalja imena ovakvij žena", "Ja da sam Monika, ja bih je tužila", "Ovo je sramota", "Zašto misli da je Monikina liga", "Možda je i dobro da obuče ovo, da vidi da nije Moniki ni do malog prsta", "Izgleda kao klovn i animator u cirkusu", "Ovo je skrnavljenje žene kakva je Beluči", "Sedi li Monika sada i plače? Jer ja bih se rasplakala da me neko ovako ponizi", samo su neki od komentara u sličnom duhu.

 

 

 

makonda-tracker