lepotica i zver

Ona je NAJUSPEŠNIJA manekenka, a on... Lepotica u izazovnoj haljini POKORILA Kan, a njena ljubavna priča je INTRIGANTNA

1

I dok traje Kanski festival, mi i dalje uživamo u nestvarnim haljinama, neke nas malo više iznenađuju, a ljubavne priče holivudskih zvezda uvek intrigiraju.

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Slavna ruska manekenka se pojavila na popularnoj Elvis žurki u Kanu, a njena crvena haljina je bacila u trans prisutne.

 

Ona je ponela ekscentričnu modnu kombinaciju koja je na prvi pogled sasvim drugačija. Sve dok se manekenka ne okrene...

 

Nataša Poli je jedna od najuspešnijih manekenki i gotovo da ne postoji magazin za koji se nije fotografisala, a ni revija koju ona nije otvorila.

 

Ruskinja je u Kanu obukla crvenu haljinu brenda Balmain sa prorezom sve do iznad kuka, pa je ova kreacija pokazivala i više nego što treba. Cela haljina je bila u crvenim šljokicama. Kosu je zalizala, a šminka je bila prilično diskretna, što je i razumljivo kada nosite ovako rizičnu kreaciju.

Slavna manekenka je u braku sa biznismenom Petrom Barkerom, a između njih je čak 25 godina razlike, a sa njim ima i dvoje dece. Nataša se u njega zaljubila još sa 18 godina, a tek nakon osam godina su se venčali u Sen Tropeu. 

Ekskluzivne fotografije sa njihovog venčanja je objavio Vogue, a mlada je nosila Givenchy venčanicu i diskretne bele cvetove u kosi. Bila je to trodnevna žurka za 200 zvanica u jednom hotelu. 

 

Bogatstvo Nataše Poli se procenjuje na čak 14 miliona dolara i smatra se najupešnijom ruskom manekenkom. Ovaj bračni par popularno zovu lepotica i zver, jer mnogi tvrde da je Nataša Ruskinja nestvarne lepote.

 

 

makonda-tracker