Karla Bruni na naslovnici Vogue-a kao dvadesetogodišnjakinja

0
Žena bivšeg francuskog predsednika Sarkozija slikala se za naslovnu stranu uglednog francuskog magazina, a zbog upotrebe photoshopa, kaoo i zbog brojnih tretmana za podmlađivanje, izgleda dvadeset godina mlađe
Karla Bruni, Vogue
Karla Bruni, Vogue

Četrdesetčetvorogodišnja Karla Bruni ne miri se sa starenjem, pa je od glamurozne pevačice koja se 2008. godine udala za bivšeg francuskog predsednika Nikolasa Sarkozija (57), postala zavisnica od tretmana za pomlađivanje. Na naslovnici francuskog Voguea photoshopom su je pretvorili u 25-godišnjakinju.

- Otkako nisam prva dama, uživam u porodičnom životu. Živim mirno, bez stresa i bavim se dobrotvornim radom - rekla je modnom časopisu.

Karla nije govorila o svom izgledu koji se drastično promenio od kad je u septembru prošle godine rodila ćerku Juliju. Posle trudnoće vratila je liniju dijetom, ali joj se mršavljenjem naboralo lice. Mladolikost je pokušala da vrati filerima i botoksom, a dermatolozi komentarišu da je postala zavisna od ovih tretmana i da sve više liči na ostale žene s ovim problemom - istaknute su joj jagodice i ima oči kao mačka. 

 

makonda-tracker