šta mislite?

Jednoj se ovo ne dešava prvi put: Lepa Brena i Goca Tržan u ISTOJ HALJINI — kojoj bolje stoji?

3

U istom danu na dva različita događaja pojavile su se u identičnoj toaleti.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica i jedna od najvećih zvezda u regionu Lepa Brena bila je jedna od gošći na svadbi sina Suzane Jovanović i Saše Popovića

 

Pojavila se u crnim kolima, a provobitno je razgovrala sa novinarima, a onda izašla iz luksuznog automobila i pozirala ispred fotoreportera. Kako su mediji prenosili ona je i zapevala na slavlju koje je organizovano u jednom poznatom beogradskom restoranu gde su se među zvanicama našle brojne javne ličnosti.

 

 

 

Brena je za ovo slavlje odlučila da ponese bež-belu haljinu koja je ima horizontalne pruge. Ova toaleta savršeno je istakla Breninu vitku figuru, a kaišić oko pojasa pevačice posebno je naglasio njen vitak struk. Upečačatljive su bile i cipele koje je odlučila da ponese. 

 

One su naglasile njen sofiticiran izgled jer su u crnoj nijansi sa zlatnim detaljem koji je posebo obojio njenu kombinaciju. 

1 / 7 Foto: M.M./ATAImages

 

Zanimljiva je stvar da je i to da je istu haljinu isti dan obukla i pevačica Goca Tržan na promociji albuma pevačice Seke Aleksić. 

 

Za razliku od Lepe Brene, Tržanova se umesto tamnih cipela odlučila za bež salonke koje je uklopila iz nešto veću torbu. Ono šta im je zajednično pored haljine jeste i nijansa kose, te se jasno može zaključiti da ovaj komad garderobe odlično stoji plavušama. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

 

Ukoliko biste i vi želeli da pazarite ovu haljinu mora da izdvojite oko 600 evra, kako stoji na sajtu poznatog brenda. 

 

 

Da stvar bude još interesantnija ovo nije jednima prilika gde se Goca pojavila u jednom danu u istoj kombinaciji kao i neka druga dama sa javne scene. Jednom prilikom Tržanova se pojavila na snimanju emisije "Nikad nije kasno" u kojoj su ona i voditeljka Dragana Katić nosile isti komad garderobe. 

 

1 / 8 Foto: Youtube Printscreen

 

 

makonda-tracker